Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Varga a părăsit ASA

Ziarul de Vrancea
13 iul 2015 662 vizualizări
Mijlocaşul Dacian Varga, în varstă de 30 de ani, şi-a reziliat de comun acord contractul cu ASA Targu Mureş, a anunţat, ieri, gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

În schimb, conducerea grupării ardelene a anunţat că în zilele următoare vor fi aduşi "trei-patru jucători care se vor alătura lotului pregătit de Vasile Miriuţă". Fotbalistul Dacian Varga semnase, la 17 iunie, un contract cu formaţia ASA Targu Mureş din postura de jucător liber.  În ultima perioadă, mai mulţi jucători şi antrenorul Dan Petrescu au părăsit ASA Targu Mureş din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA. Conducerea grupării ASA Targu Mureş i-a anunţat, la 6 iulie, pe jucătorii din lot şi componenţii stafului tehnic că autorităţile au blocat, temporar, conturile clubului în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociaţiei. Măsura blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă.

Arbitri norvegieni la Inverness

Meciul Inverness CT - Astra Giurgiu, care se va disputa, joi, de la ora 21.45, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Norvegia, avandu-l la centru pe Ken Henry Johnsen. Acesta  va fi ajutat la cele două linii de Sven Erik Midthjell şi de Tom Harald Grønevik, în timp ce Ole Gya va fi rezervă.  Partida retur dintre Astra Giurgiu şi Inverness CT va avea loc săptămana viitoare.

Baschetbalistă romană la San Martino

Componenta naţionalei de baschet feminin a Romaniei Florina Paşcalău va evolua din sezonul viitor la formaţia italiană AS San Martino, potrivit anunţului de luni al clubului. Florina Paşcalău (33 de ani, pivot) a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia italiană.  În stagiunea 2014-2015, ea a jucat la Sepsi Sfantu Gheorghe, cu care a jucat finala campionatului, devenind vicecampioană. În carieră, Paşcalău a mai jucat la echipele Universitatea Cluj, CSM Targovişte, Priolo, Taranto (ambele din Italia), dar şi în WNBA, la Seattle Storm.  La AS San Martino, Florina Paşcalău va purta tricoul cu numărul 13.

Eduardo s-a întors în curtea lui Lucescu

Atacantul croat de origine braziliană Eduardo a semnat un contract pe 18 luni cu  Şahtar Doneţk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, şi la care a mai evoluat în perioada 2010/2014. "Nu ai decat o dată în viaţă şansa de a reveni la clubul sufletului tău", a declarat Eduardo pentru site-ul oficial al clubului ucrainean. în perioada 2010/2014, Eduardo a jucat 113 meciuri pentru Şahtar  şi a înscris 36 de goluri.  Înainte de a reveni la Şahtar, Eduardo a jucat în Brazilia, la echipa Flamengo.

Zenit a caştigat Supercupa Rusiei

Echipa Zenit Sankt Petersburg a caştigat Supercupa Rusiei, după ce a învins formaţia Lokomotiv Moscova, scor 4-2, la loviturile de departajare.  La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Zenit a marcat Smolnikov '(83), iar pentru Lokomotiv a înscris Niasse ('23).

Înca o sfert-finalistă în Gold Cup

Reprezentativa statului Trinidad-Tobago s-a calificat în sferturile de finală ale Gold Cup, după ce a învins selecţionata Cubei, scor 2-0, în grupa C a c’ompetiţiei.  Golurile au fost marcate de Sheldon Bateau (‘17) şi André Boucaud (43). În celălalt meci al grupei C, Mexic şi Guatemala au încheiat la egalitate, scor 0-0. Maine,  în ultima etapă a grupei C, Trinidad-Tobago va juca în compania echipei Mexicului, iar Guatemala va întalni Cuba.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.