Sport

Rădoi nu e deranjat că n-are licenţă

Ziarul de Vrancea
25 iun 2015 438 vizualizări
El spune că îşi va continua studiile pentru a-şi legaliza funcţia de antrenor la Steaua

Mirel Rădoi a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că el este antrenorul principal al formaţiei Steaua, chiar dacă, în lipsa licenţei Pro, a apelat la o portiţă regulamentară, ocuparea funcţiei de director sportiv, pentru a putea sta pe banca de rezerve în timpul meciurilor. El recunoaşte că nu este tocmai moral să activeze ca tehnician fără a avea licenţă, dar afirmă că va urma cursurile la fel ca toţi ceilalţi antrenori. "Chiar dacă am găsit această portiţă regulamentară, cred că a înţeles toată lumea că eu voi fi antrenorul principal. Deci o spun clar că ocup funcţia de antrenor principal. Cred că situaţia mea a fost greşit înţeleasă. Referitor la licenţa Pro, eu nu am spus niciodată că vreau să fiu antrenor fără licenţă. Mi s-a oferit această şansă, pe care majoritatea antrenorilor ar fi acceptat-o indiferent dacă au sau nu licenţă. Poate că nu e moral. Dar eu voi continua studiile, indiferent că vor dura doi-trei-cinci ani, pentru a-mi lua licenţa. Nu am apelat la nimeni să mi se dea această licenţă gratuit. Pentru că ştiu că sunt foarte mulţi colegi de-ai mei care au studian ani de zile pentru această licenţă. şi mi se pare normal să urmez şi eu această cale", a explicat el, menţionand că nu se va înscrie la şcoala de antrenori în următoarele două luni din cauza programului încărcat.  Deşi conduce echipa de la reluarea pregătirilor, Mirel Rădoi nu a semnat deocamdată contractul cu FC Steaua şi nici nu ştie care va fi durata acestuia. "Cu siguranţă că dacă vom avea performanţe vom caştiga şi bani mai mulţi. Durata contractului deocamdată nu s-a stabilit. Contractul va trebui să îl discutăm şi să îl semnăm la Bucureşti", a precizat el.
Mirel Rădoi a preluat conducerea tehnică a echipei Steaua în această vară, înlocuindu-l pe Constantin Galcă. El este la prima experienţă de antrenor, fiind prezentat de site-ul oficial al Stelei ca director sportiv, deoarece nu are licenţa Pro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.