Sport

De Rusalii, elevi din opt localităţi joacă fotbal la Bordeasca

Dan Chiriac
27 mai 2015 725 vizualizări
Acţiunea este organizată de Secţia Rurală de Poliţie Năneşti, AJF Vrancea şi DST Vrancea u vor participa elevi din opt localităţi arondate secţiei de poliţie

Copiii din opt comune din sud-estul judeţului vor juca fotbal luni 1 iunie la Bordeasca. Acţiunea este organizată de Secţia Rurală de Poliţie Năneşti împreună cu  Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi are loc în cadrul proiectului Academia de Fotbal Social. Acţiunea va începe la orele 09.00. Din partea secţiei de poliţie vor lua parte şeful secţiei, Nicuşor Scutaru  şi ofiţerul Flavius Carp. La eveniment sunt aşteptaţi copiii din cele opt localităţi arondate secţiei de poliţie, respectiv Măicăneşti, Bordeasca, Tătăranu, Răstoaca, Vulturu, Băleşti, Ciorăşti şi Năneşti. Reprezentanţii secţiei de poliţiei vor organiza de asemenea concursuri pe teme rutiere cu elevii participanţi la eveniment. La acţiune se vor forma opt echipe. La evenimentul de luni, AJF Vrancea va asigura montarea celor  patru suprafeţe de joc. Se vor alcătui echipe formate din opt copii care vor participa la turneu. Echipele înscrise vor evolua simultan pe patru terenuri (maxim total opt echipe) care vor juca în sistem campionat cate şapte meciuri de 10minute fiecare cu o pauză activă de patru minute în care se vor organiza diferiteconcursuri individuale cu finalizare la poartă.Componenţii echipei caşigătoare vor primi cupe fiecare în parte. Se vor mai acordadouă trofee speciale pentru golgeterul turneului şi golgeterul la pauza activă. În urma acţiunii de la Bordeasca va fi stabilit Drem-Team-ul , în functie de evoluţia copiilor în turneu. Copiii legitimaţi nu vor fi cuprinşi în această echipă, dar au drept de participare.
Poliţia face demonstraţii canine, dar şi intervenţii cu mascaţii
 Acţiunea va cuprinde şi demonstraţii făcute pe terenul din Bordeasca de poliţiştii de la Serviciul de Intervenţii Speciale. De asemenea, copiii vor putea asista la o demonstraţie canină oferită de reprezentanţii IPJ Vrancea. O acţiune similară a avut loc în urmă cu doi ani pe terenul comunal din Vulturu. Secţia de Poliţie Rurală Măicăneşti, la ora respectivă, a organizat cu sprijinul AJF Vrancea, un turneu de fotbal la care au participat cele opt echipe de fotbal din localităţile din partea de sud-est a judeţului. AJF Vrancea şi Secţia de Poliţie Rurală Nănăeşti  invită copiii din cele opt localităţi la un 1 iunie special, în care fotbalul să fie pe primul loc! După cum se ştie, pană acum, Academia de Fotbal Social a ajuns la Dumbrăveni, Ţifeşti, Jaristea, Cîrligele, Gugeşti şi Suraia. Academia de Fotbal Social este o acţiune cuprinsă în programul Comisiei Grassroots din cadrul AJF Vrancea, ce constă în promovarea şi atragerea copiilor  către sport şi care urmăreşte depistarea talentelor din zonele rurale care nu au în prezent posibilitatea practicării fotbalului în mod organizat în cadrul unor cluburi sportive. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.