Sport

Începe play-off-ul în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
8 mai 2015 957 vizualizări
Mâiine se joacă partidele din Liga Grafit Decor, cu începere de la orele 11.00

Azi va începe play-off-ul din Superliga Altdorf Tehnik. FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni vor juca pe teren propriu în prima etapă, având avantajul că au terminat sezonul regulat pe primele două poziţii.
Sâmbătă va începe play-off-ul, care va programa partidele FC Panciu – Voinţa Odobeşti şi Euromania Dumbrăveni – AS Suraia. În play-out se dispută întâlnirile FCM Adjud – Unirea Ţifeşti, Voinţa Cîrligele – Victoria Gugeşti. Toate partidele vor începe la orele 18.00. Joi seara, s-au jucat  meciurile din cadrul etapei a 17-a din Liga Grafit Decor. Cel mai interesant joc a avut loc la Slobozia Ciorăşti, acolo unde echipa gazdă a trecut cu 6-3 de ASS Victoria Pufeşti. Oaspeţii au condus cu 2-0 şi 3-1, dar gazdele au revenit puternic în repriza a doua. Serea a marcat golul partidei, cu o „bombă” expediată de la 30 de metri sub bara transversală. Dinamo Tătăranu nu s-a prezentat la jocul de la Rugineşti. Viitorul Bilieşti a câştigat pe teren cu 4-3, dar echipa din Răstoaca a depus o contestaţie la finalul jocului. Rezultatele înregistrate au fost următoarele: Trotuşul Rugineşti – Dinamo Tătăranu 3-0 neprezentare, Şoimii Mirceşti – Podgoria Coteşti 3-2, Viitorul Vîrteşcoiu – Unirea Milcovul 5-2, Viitorul Bilieşti – Voinţa Răstoaca 4-3, Voinţa Slobozia Ciorăşti – ASS Victoria Pufeşti 6-3. Partida Flacăra Urecheşti – Tractorul Năneşti nu a fost programată, în timp ce Victoria Vînători a stat. Duminică au loc partidele rundei a 18-a din Liga Grafit Decor, după următorul program: Unirea Milcovul - Trotuşul Rugineşti, Dinamo Tătăranu – Victoria Vînători, Podgoria Coteşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti, Voinţa Răstoaca - Viitorul Vîrteşcoiu, Tractorul Năneşti - Viitorul Bilieşti. Formaţia Şoimii Mirceşti va sta. În liga Grafit Decor, lider este echipa Şoimii Mirceşti cu 39 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 34 puncte, iar pe trei, Voinţa Slobozia Ciorăşti cu 33 puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.