Sport

Fotbalul judeţean se modifică din sezonul viitor

Dan Chiriac
15 apr 2015 649 vizualizări
Adunarea Generală a AJF a decis schimbarea sistemului competiţional în sezonul 2015/2016 u s-a stabilit şi programul meciurilor din fotbalul judeţean după pauza de Paşti

În cadrul Adunării Generale a AJF Vrancea, ce a avut loc săptămâna trecută, preşedintele Dan Dumitru a prezentat noul plan de organizare a fotbalului judeţean în sezonul 2015/2016. Astfel, în sezonul 2015/2016, toate echipele înscrise vor juca într-un singur campionat, împărţite pe patru serii georgrafice a câte şase sau şapte echipe. După disputarea partidelor tur-retur, primele două clasate, din fiecare serie, vor forma Superliga, cea care va desemna câştigătoarea campionatului şi participanta la barajul de promovare în liga a treia. Ocupantele locurilor 3-6 sau 7 vor juca în primăvară în Gold Cup sau Silver Cup, întreceri ce vor deveni opţionale. Ieri, la sediul AJF Vrancea, s-a stabilit programul etapei a 15-a în Superliga Altdorf Tehnik. Partidele vor avea loc sâmbătă, cu începere de la orele 17.00, ora oficială de începere a meciurilor în luna aprilie, cu o singură excepţie. Astfel, partida dintre AS Cîmpineanca şi Voinţa Odobeşti se va juca mâine, cu începere de la orele 17.30. Meciul va avea loc pe baza sportivă din cartierul “Unirea”. Cele două echipe s-au înţeles să dispute jocul cu o zi mai devreme.

Meciul rivalelor

Cel mai interesant meci va avea loc la Dumbrăveni, acolo unde se vor întâlni două rivale pe plan local. Euromania şi Victoria Gugeşti anunţă cel mai echilibrat joc al rundei. Chiar dacă s-au impus în tur, în deplasare, gazdele de sâmbătă vor avea un adversar mult mai puternic. Gugeştenii s-au întărit cu mai mulţi jucători şi vor să producă surpriza în faţa echipei situate pe locul doi în clasament. La Panciu, formaţia locală va întâlni pe Voinţa Cîrligele. Un eventual pas greşit al păncenilor ar putea fi speculat de Euromania Dumbrăveni. Unirea Ţifeşti va întâlni în deplasare pe AS Suraia. Partida dintre Selena Jariştea şi FCM Adjud nu se va juca, gazdele renunţând să mai joace ultimele trei etape de campionat.

Cum arată clasamentul

Selena Jariştea va fi exclusă din play-out, locul său urmând a fi luat de ocupanta locului nouă la finalul sezonului. În clasament, FC Panciu a acumulat 35 puncte, fiind urmată de Euromania Dumbrăveni, cu 34 de puncte. Pe poziţia a treia se află AS Suraia cu 29 puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 28 puncte. Programul jocurilor – sâmbătă orele 17.00: AS Suraia – Unirea Ţifeşti, Selena Jarisştea – FCM Adjud – nu se joacă, Euromania Dumbrăveni – Victoria Gugeşti, FC Panciu – Voinţa Cîrligele, AS Cîmpineanca – Voinţa Odobeşti, mâine orele 17.30, la Unirea.

Liga Grafit Decor se joacă duminică

Duminică, cu începere de la orele 11.00, au loc şi partidele din etapa a 14-a din cadrul Ligii Grafit Decor. Programul meciurilor de duminică este următorul: Trotuşul Rugineşti - Viiitorul Vîrteşcoiu, Unirea Milcovul – Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu – Flacăra Urecheşti,  Voinţa Răstoaca – Şoimii Mirceşti, Tractorul Năneşti - Podgoria Coteşti, Victoria Vînători – Viitorul Bilieşti. ASS Victoria Pufeşti va sta. În liga Grafit Decor, lider este Şoimii Mirceşti cu 33 puncte. Pe poziţia a doua se află Tractorul Năneşti cu 27 puncte, urmată de Victoria Vânători cu 26 puncte. Clasamentul golgeterilor este condus de Neagu Cristian – Victoria Vînători 13 goluri, urmat de Mihai Chiriţă - Voinţa Slobozia Ciorăşti – 11 goluri  şi Cristi Prodan – Tractorul Năneşti – 10 goluri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.