Sport

22 Grade, învingătoarea meritorie la Cupa Fair-Play

Dan Chiriac
15 mar 2015 914 vizualizări
Echipa cotată cu zero şanse la începutul competiţiei a reuşit să dea lovitura, învingând în finală pe Amicii u premierea a fost făcută de preşedintele AJF Vrancea, dar şi de reprezentanţii sponsorilor

22 Grade este câştigătoarea Cupei Fair-Play la minifotbal. Cotată la începutul întrecerii printre echipele cu şanse de a termina pe ultimele locuri ale clasamentului, echipa manageriată de Adi Popa şi Cătălin Tutulan a reuşit să producă surpriza competiţiei. Neluată în serios aproape până finalul sezonului regulat, formaţia 22 Grade a ajuns să câştige turneul, după o finală spectaculoasă în care favorita, Amicii, a condus mai bine de o repriză, dar a fost învinsă după prelungiri. Adrian Toma a deschis scorul în prima repriză, iar meciul se îndreapta spre victoria favoritei. Cu şapte minute înainte de final, Dumitrache a egalat şi a trimis meciul în prelungiri. Cele două reprize suplimentare au adus golul lui Claudiu Carpen. 22 Grade a rezistat apoi ofensivei adverse, chiar dacă a jucat ultimul minut în inferioritate numerică, după eliminarea lui Dumitrache. Festivitatea de premiere a fost oficiată de preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru şi preşedintele Comsiei de Fotbal în Sală, Jani Oltianu. Primele două clasate au primit din partea sponsorilor, firmele Grafit Decor şi Mobicart Bilieşti, câte două mingi şi trofeul pentru locul ocupat. Finala mică a revenit celor de la GS Mobile, echipă care a trecut cu 5-2 de Hunters. Cele două au primit cupe şi câte o minge. "Mulţumim sponsorilor pentru premiile oferite. Fiind vorba de Cupa Fair-Play am decis ca locurile 3-4 să primească un premiu identic. De asemenea nu am desemnat golgeterul competiţiei. Am acordat un premiu pentru întreaga activitatea lui Costică Bulancea", ne-a spus Jani Oltianu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.