Sport

Returul Superligii Altdorf Tehnik se reia pe 21 martie

Dan Chiriac
11 mar 2015 669 vizualizări
Etapa a zecea din liga Grafit Decor va avea loc duminică 15 martie, cu începere de la orele 11.00

Biroul Executiv al AJF Vrancea a hotărât ca returul Superligii Altdorf Tehnik să înceapă pe 21 martie, iar cel al Ligii Grafit Décor pe 15 martie. Campionatele de juniori D şi E se vor relua pe 28 martie 2015, iar cele de juniori A1, B1 si C se vor relua pe 4 aprilie 2015. Tot în şedinţa Biroului Executiv al AJF Vrancea s-a decis ca echipele AS Cîmpineanca, FC Panciu, Selena Jariştea şi Voinţa Cîrligele – de la Superliga Altdorf Tehnik şi Viitorul Bilieşti, Flacăra Urecheşti – din Liga Grafit Décor să nu fie programate în prima etapă pe care o vor disputa pe teren propriu. Măsura va fi valabilă până în momentul în care echipele îşi vor achita la zi toate restanţele. Ţinand cont că ambele echipe sunt datoare, s-a hotărât ca partida Flacăra Urecheşti – Viitorul Bilieşti, din prima etapă a sezonului în liga a cincea, să fie programată doar după achitarea datoriilor. Echipele vor fi notificate oficial să-şi achite de urgenţă datoriile, pentru a se evita acţionarea în instanţă pentru recuperarea datoriilor, situaţie în care vor exista costuri suplimentare, cu cheltuielile de judecată şi punerea în executare a sentinţelor judecătoreşti. De asemenea, echipele care vor acumula datorii pe parcursul returului sezonului 2014/2015 nu vor fi programate la jocuri imediat după derularea primelor două partide pe teren propriu. Restul echipelor pot achita eşalonat taxa de participare în retur, cu menţiunea ca prima tranşă, de minin 30 la sută, trebuie achitată până la 31 martie 2015. Biroul Executiv a AJF Vrancea a stabilit ca Adunarea Generală să aibă loc pe 9 aprilie 2015. În această şedinţă a decis dezafilierea echipelor Energia Vulturu, FC Mărăşeşti, Victoria Gologanu, Viitorul Homocea, Young Stars Boloteşti şi afilierea provizorie a echipelor Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Junior Gugeşti. Ieri, echipele Selena Jariştea şi AS Cîmpineanca au anunţat că vor continua în returul campionatului, urmând să joace partidele rămase până la finalul sezonului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.