Sport

O altă belea pe capul lui Lance

Ziarul de Vrancea
4 feb 2015 461 vizualizări
Amstrong este judecat acum pentru un accident de circulaţie care fusese asumat de prietena lui

Fostul rutier american Lance Armstrong a fost pus sub acuzare după ce a lovit două maşini parcate în staţiunea de schi Aspen (Colorado), incident pentru care îşi asumase vina prietena sa Anna Hansen. Armstrong a fost acuzat că a părăsit locul accidentului şi pentru neadaptarea vitezei la condiţiile meteo. în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Poliţia din Aspen a anunţat că Armstrong, în varstă de 43 de ani, şi prietena sa Anna Hansen se întorceau de la o strangere de fonduri pentru un muzeu de artă local, cand Armstrong a lovit două maşini parcate. Un turist a sunat imediat la serviciul de urgenţă raportand o ciocnire şi fugă de la locul accidentului, după ce două autovehicule închiriate de rudele sale au fost avariate. Bărbatul a precizat că la scurt timp după accident, Anna Hansen a apărut şi şi-a cerut scuze pentru lovirea automobilelor, spunand că va plăti toate daunele, după care şi-a lăsat datele de contact.
După o perioadă, poliţia a ajuns la locuinţa lui Armstrong şi Hansen, în varstă de 33 de ani, ea declarand că se afla la volan, deoarece "Lance băuse puţin cam mult". Un ofiţer de poliţie nu a crezut varianta prezentată de Hansen şi a verificat la hotelul unde a avut loc evenimentul caritabil, un valet spunandu-i că Armstrong se afla la volan cand cei doi au părăsit parcarea.În cele din urmă, Anna Hansen a admis că Armstrong se afla la volan, însă cuplul a decis să prezinte o altă variantă pentru a evita publicitatea. Procurorul Andrea Bryan a anunţat că Anna Hansen nu a fost pusă sub acuzare pentru sperjur. Procesul va începe la data de 17 martie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.