Sport

Grupa 2002 de la CSM Focşani se vede la Naţional TV

Dan Chiriac
22 ian 2015 775 vizualizări
Partidele de la Braşov Indoor Cup vor fi transmise în direct u echipa pregătită de Octavian Bucătaru va juca în grupa A la competiţia de la Braşov

Braşov Indoor Cup 2015, competiţie organizată de ACS Tâmpa Braşov şi Federaţia Română de Fotbal, va avea loc timp de patru weekend-uri în oraşul de sub Tâmpa. Prima parte a turneului se va desfăşura la finalul săptămânii viitoare şi va fi destinată grupelor de copii născuţi în anul 2002.  Meciurile din grupe vor debuta pe 30 ianuarie, finalele fiind programate pe 1 februarie. Întrecerea, destinată grupei de vârstă U13 (copii născuţi în 2002), va avea la start 20 de formaţii, regulamentul meciurilor fiind unul special. Astfel, partidele vor avea trei reprize a câte 15 minute. Fiecare combatantă va evolua o repriză în inferioritate numerică, 6 contra 7, ultimele 15 minute urmând să se joace 7 contra 7. Apoi, regula ofsaidului se va aplica după linia de mijloc a terenului, ca în fotbalul mare. În fine, portarii nu vor avea voie să degajeze mingea peste jumătatea terenului, excepţie făcând repriza în care echipa lor se află în inferioritate numerică. Tragerea la sorţi a grupelor, la care au participat directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Zoltan Kovacs şi preşedintele ACS Tâmpa Braşov, Ciprian Jurubescu a avut loc zilele trecute. CSM Focşani va juca în grupa A, alături de AS Stars Brăila, CS Forex Braşov, Viitorul Sf. Gheorghe şi FC Braşov. Din grupa B vor face parte, GSA Nucet, AS Dan Chilom Bucureşti, ASA Tg. Mureş, ACS Civitas Făgăraş şi ACS Tâmpa Braşov White. În grupa C au fost repartizate Unirea Tărlungeni, Petrolul Ploieşti, Academia Gheorghe Hagi, Juventus Colterm Timişoara şi AFC Odorheiul Secuiesc. Grupa D va fi formată din LPS Tg. Mureş, ACS Tâmpa Braşov Blue, CSS Giurgiu, ACS Junior Câmpulung Moldovenesc şi AS Didi Iaşi. Partidele de la această grupă de vârstă vor fi transmise în direct de posturile de televiune Naţional TV şi N 24. Este de remarcat că între organizatorii întrecerii au apărut ceva neînţelegeri, astfel încât fiecare parte din turnee are un alt organizator.

Vor să repete performanţele din 2014

Alte echipe din Focşani iau parte la întrecerea de la Braşov. Grupa 2006 de la CSM Focşani va participa la Braşov Indoor Cup. După CS Luceafărul Cluj Napoca, turneul Braşov Indoor Cup 2015 se va bucura de prezenţa unei alte echipe campioane a României: CSM Focşani. Formaţia antrenată de profesorul Mircea Lazăr este proaspăta campioană naţională la grupa 2006. Braşov Indoor Cup se va desfăşura pe durata a patru finaluri de săptămână, între 30 ianurie şi 22 februarie 2015. În week-end-ul  6-8 februarie sunt programate meciurile din categoriile U7 ( 2008) , U9 ( 2006) şi U11 ( 2004) . O săptămână mai târziu, 13-15 februarie, va fi rândul pentru U8 ( 2007) şi U10 ( 2005) pentru a lupta pentru premiile puse în joc . BIC 2015 se va încheia pe 20-22 februarie , atunci când întrecerea este programată pentru categoria U12 ( 2003) . La turneul de la Braşov va lua parte o altă grupă de excepţie de la CSM Focşani. Generaţia 2004, pregătită de Orlando Donciu, s-a înscris la startul competiţiei.  CSM Focşani va merge sub Tâmpa şi cu grupele 2007 şi 2008. La turneul de la Braşov s-au înscris grupele 2005 şi 2007 de la un alt club din Focşani, Prosport. CSM Focşani, grupa 2006, a jucat anul trecut finala competiţiei de la Braşov, pierdută în faţa echipei locale. Prosport a câştigat turneul la grupa 2007 şi va încerca în acest an să-şi păstreze trofeul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.