Sport

Două derby-uri aşteptate cu mult interes, la turneele de minifotbal

Dan Chiriac
16 ian 2015 753 vizualizări
Poliţia Sanorom -Hunters este derby-ul rundei la Cupa Fair-Play u mâine, două dintre candidatele la câştigarea Cupei Firmelor, Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM/Global Proiect se vor întâlni în meci direct u echipa manageriată de Marian Spînu va face un adevărat tur de forţă în acest final de săptămână, urmând să dispute numai puţin de cinci partide

Azi şi mâine sunt programate partidele din cadrul celor două competiţii de minifotbal de la Sala Polivalentă. Capul de afiş al etapei de sâmbătă îl reprezintă partida de la Cupa Fair-Play dintre Poliţia Sanorom şi Hunters. Se vor întâlni două dintre cele mai puternice echipe ale turneului, ambele fiind prezente în mod constant în finalele din anii trecuţi. Hunters este liderul clasamentului în acest moment, cu maximul de puncte, în timp ce Poliţia se află într-o situaţie grea după înfrângerile neaşteptate din primele două etape cu Pensiunea Leonardo şi Pinola. Poliţiştii au nevoie de o nouă victorie, după succesul din runda precedentă cu GS Mobile, pentru a rămâne în cursa pentru calificare. Restul partidelor de la Cupa Fair-Play par a avea favorite certe. Tot sâmbătă au loc două meciuri la Cupa Firmelor. În Grupa A, pentru ultimul loc ce asigură calificarea se bat DPD Courier şi Apollo. Favorită chiar la locul doi în grupă, DPD Courier se vede în situaţia de a juca meci decisiv cu Apollo, în ultima rundă, după înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână în faţa celor de la Pamiro. O victorie a celor de la Apllo, în meciul de azi, le asigură calificarea în sferturile de finală.

Duminică au loc partidele grupei B la Cupa Firmelor

Cel mai aşteptat meci va fi cel dintre Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM/Global Proiect. Cele două echipe au oferit în ultimii ani dueluri foarte interesante. Favoriţii partidei rămân jucătorii de la Voinţa, dar adversara sa a arătat de multe ori că poate furniza surprize. Un alt meci important în ecuaţia calificării va opune pe Supermarket Zanfir şi Dan San. Arena îşi poate asigura calificarea de pe una din primele două poziţii în cazul unui succes logic în faţa celor de la Fulger. După disputarea a patru etape din cadrul Cupei Firmelor se cunosc şase din cele opt echipe calificate în sferturile de finală. Voinţa Deep Serv, Arena, Dan San, Sanorom, Auto ZBR şi Pamiro şi-au asigurat locul în faza următoare a turneului. În Grupa A, pentru ultmul loc se bat DPD Courier şi Apollo. În grupa B, pentru locul patru se bat Doctor GSM /Global Proiect şi Supermarket Zanfir. Cele două se vor întâlni în meciul direct, ce va decide ultima calificată.

Cinci meciuri în două zile

Campioana competiţiilor pe teren redus organizate în ultimii ani în Vrancea, Voinţa Deep Serv va face un adevărat tur de forţă la finalul acestei săptămâni. Astfel, începând de azi, în Bucureşti se va desfăşura Cupa Munteniei "BSP Arena" la minifotbal, cea mai valoroasă competiţie de pregătire din regiune. În fiecare dintre cele patru grupe a câte patru formaţii care se vor forma va fi repartizată câte o echipă din afara Capitalei, printre ele numărându-se AS Vispeşti 2010 Ploieşti, nimeni alta decât campioana naţională en-titre şi câştigătoarea Supercupei României. Celelalte invitate sunt Voinţa Deep Serv Focşani, Design Construct Braşov (vicecampioana naţională) şi Aktiv Friends Buzău (liderul campionatului de minifotbal din Buzău). Azi, Voinţa Deep Serv va disputa toate cele trei partide ale grupei. Competiţia va fi găzduită de "BSP Arena", bază sportivă situată pe Strada Moineşti din Sectorul 6, dotată cu teren acoperit, instalaţie de încălzire, parcare, vestiare, duşuri şi cafenea. În afara celor trei meciuri de azi, Voinţa va juca mâine ale două partide, cea cu Doctor GSM/Global Proiect, dar şi partida de la Cupa Green Resort de la turneul de fotbal organizat la Odobeşti. (Dan CHIRIAC)   

 
Programul meciurilor:


Cupa Firmelor

Duminică 18 ianuarie: (Grupa B):
14.00: Supermarket Zanfir- Dan San
15.10: Doctor GSM –Voinţa Deep Serv
16.20: Fulger- Arena
Sporting TerraBio- va sta
Clasament: Arena 10p, Voinţa Deep Serv 9p, Dan San 7p, Supermarket Zanfir 6p, Doctor GSM 6p, Sporting 0p, Fulger 0p.
Grupa A:
17.30: DPD Courier-Apollo
18.40: Pamiro-Mobicart Bilieşti
Sanorom - Auto ZBR 0-0
Clasament: Sanorom 13p, Auto ZBR 10p, Pamiro 6p, DPD Courier 6p,  Apollo 3p, Mobicart Bilieşti 0p
Cupa Fair-Play
Sîmbătă:
14.00: Royal Café-Pinola IRL
15.10: Amicii – Finanţe
16.20: Hunters- Poliţia Sanorom
Duminică
17.30: Soveja – Pensiunea Leonardo
18.40: 22 Grade- Victoria Tecuci
Clasament: Hunters 12p, Amicii 9p, Soveja 9p, GS Mobile 7p, 22 Grade 6p, Tecuci 4p, Poliţia 3p, Pensiunea Leonardo 3p, Finanţe 3p, Pinola 3p, , Royal Café 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.