Sport

Tamaş a semnat cu Steaua

Ziarul de Vrancea
15 ian 2015 455 vizualizări
Fundaşul Gabriel Tamaş, care a evoluat ultima dată la Watford, a semnat, joi, o înţelegere valabilă doi ani cu FC Steaua, din postura de fotbalist liber de contract, a declarat pentru MEDIAFAX impresarul jucătorului, Florin Manea.

Întrebat dacă jucătorul este apt fizic pentru a evolua la Steaua, impresarul a spus: "Normal, Gabi este apt sută la sută. Poate juca din retur pentru Steaua, nu e nicio problemă". Conform unor surse din anturajul jucătorului, Tamaş a avut o ofertă şi din parte fostului său club Dinamo, la care a fost legitimat în 2002/2003, 2004/2005 şi 2008/2009, dar care a fost mult mai mică decat cea a grupării rivale. Tamaş a evoluat ultima oară la echipa engleză Watford, iar în septembrie 2014 a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Liber pentru siglă la Steaua

FC Steaua a ajuns, joi, la un acord cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii Steaua, la capătul unor negocieri care au durat aproximativ o oră şi 45 de minute, a anunţat unul dintre avocaţii grupării conduse de Gigi Becali.  La întalnirea care a avut loc la sediul Clubului Sportiv al Armatei au mai participat din partea FC Steaua preşedintele Consiliului de Administraţie Valeriu Argăseală şi directorul financiar Iulian Gheorghişor.

Ianu s-a întors la Lucerna

Atacantul echipei FC Lausanne (liga a doua) Cristian Ianu a fost achiziţionat de formaţia FC Lucerna (liga întai), pentru care a mai evoluat în perioada 2009-2011, a anunţat, joi, site-ul 20min.ch. Ianu, care era golgeterul ligii secunde din Elveţia, cu 13 reuşite în 18 meciuri, va purta numărul 20 la Lucerna. Jucãtorul în varstă de 31 de ani a mai evoluat în cariera sa la echipele UTA, Bellinzona, FC Aarau, FC Sion, şi Wohlen. După disputarea a 18 etape din prima ligă elveţiană, FC Lucerna se află pe ultimul loc, cu 13 puncte.

Pace în vestiar la Barça

Antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat  că atacantul argentinian Lionel Messi va juca la formaţia catalană şi în anii următori. "Noi toţi credem că Messi va juca la Barcelona în următorii ani. Aceasta este şi dorinţa suporterilor. Nu ne-am făcut planuri de viitor fără Messi", a spus Luis Enrique. Tehnicianul catalanilor a dezminţit faptul că ar avea divergenţe cu internaţionalul argentinian: "Vestiarul este unit. Vom trece peste controverse şi vom încerca să avem cea mai bună atmosferă. Văd unitate în toate aspectele". Lionel Messi a afirmat, luni seară, la Zürich, la gala de decernare a Balonului de Aur, că "nu ştie unde va fi anul viitor".

Cristiano, mai tare ca Eusebio

Atacantul echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost desemnat, miercuri seară, de Federaţia Portugheză de Fotbal, cel mai bun jucător portughez din toate timpurile, informează Gazzetta dello Sport. Ronaldo a fost urmat în această ierarhie de Eusebio şi de Luis Figo. Cel mai bun antrenor portughez din toate timpurile a fost desemnat tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, José Mourinho. Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a caştigat, luni seară, pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în carieră Balonul de Aur. Portughezul i-a devansat pe germanul Manuel Neuer (Bayern) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

Cupa Asiei

Echipele naţionale ale Iranului şi Emiratelor Arabe Unite s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei, după ce iranienii au învins, joi, la Sydney, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Qatarului, într-un meci din etapa a doua a grupei C, informează site-ul oficial al competiţiei. Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Serdar Azmun, în minutul 53. În primul meci al zilei, tot în grupa C, selecţionata Emiratelor Arabe Unite a trecut, cu scorul de 2-1, de formaţia Bahrainului, prin golurile marcate de Mabkhout şi Hussain (autogol), respectiv, Okwunwanne.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.