Sport

Echipa de futsal a început pregătirile cu zece jucători

Dan Chiriac
9 ian 2015 796 vizualizări
Adrian Oltianu a renunţat din cauza programului de la facultate

Chiar dacă situaţia echipei de futsal Progresul Focşani nu este foarte clară, ieri, zece jucători s-au prezentat la antrenamentul convocat de conducerea tehnică formată din Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş. La antrenamentul de ieri au participat zece jucători, printre care s-a aflat şi un jucător de la Dinamo Bucureşti - juniori, adus în probe. “Am început antrenamentele cu zece jucători. Nu a fost prezent Dumitriu, care nu e decis să continue în condiţiile actuale. Stratulat a fost exclus din lot pentru neprezentarea la meciul de la Cluj. Oltianu a renunţat pentru că îşi continuă programul la facultate. Facem o perioadă de pregătire fizică, afară, în Crîngul Petreşti. Avem în probe şi un băiat care a jucat la juniorii lui Dinamo şi Rapid”, ne-a spus antrenorul Elvis Ilaş. Progresul Focşani a terminat pe locul zece prima parte a ligii întâi de futsal. Focşănenii au ajuns pentru prima dată în afara poziţiilor care asigură prezenţa în play-off, având doar trei puncte în clasament, după Victoria obţinută pe teren propriu cu Clujana Cluj. Programul din sezonul de primăvară începe extrem de dificil pentru echipa focşăneană. Primul meci va fi pe teren propriu cu Spicom Sf. Gheorghe, urmat de jocul din deplasare cu City’us Tg. Mureş. Focşănenii îşi pun speranţe însă în parcursul din Cupa României, acolo unde vor juca în primul tur pe teren propriu. Adversara focşănenilor va fi Muncitorul Reşiţa. Partida va avea loc pe 15 februarie, la Sala Polivalentă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fan, acum 3393 zile, 8 ore, 39 minute, 51 secunde
Adrian Oltianu a renuntat ca nu face facta si cu facultatea ? :))) O sa vedeti ca daca va juca la Deep Serv va face fata si cu scoala. Marian Spinu atrage ca un magnet forta fotbalului vrancean si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.