Sport

Altă mancare de peşte

Ziarul de Vrancea
8 ian 2015 564 vizualizări
Asesoft Ploieşti a dat de greu în faza 16-imilor Eurocup, luand o bătaie soră cu moartea de la Lokomotiv Krasnodar

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia rusă Lokomotiv Kuban Krasnodar, cu scorul de 59-85 (32-42), în primul meci din grupa N, contand pentru 16-imile Eurocup. Primele minute ale confruntării au fost echilibrate, dar de la 6-6 (min. 3) oaspeţii s-au desprins pe tabelă la 6-10, încheind primul sfert cu un avans de şapte puncte, 13-20. Diferenţa a crescut la 15 puncte în favoarea ruşilor în sfertul al doilea, 32-17 (min. 15), Lokomotiv avand zece puncte în plus faţă de campioana Romaniei, 42-32, la jumătatea întalnirii.  Sfertul al treilea a fost unul echilibrat, Asesoft a reuşit să reducă ecartul la şapte puncte, 51-58 (29), dar numai atat. În ultima repriză, oaspeţii au apăsat pe acceleraţie şi s-au desprins clar, caştigand în cele din urmă cu scorul de 85-59.  Pentru CSU Asesoft, debutantă în această fază a competiţiei, au marcat Lee 13 puncte, Runkauskas 12, Hayes 11, Mohammed 8, Brown 7, Cooper 3, Pelekanos 3, Labovic 2, cei mai buni jucători de la Lokomotiv fiind Brown 19 puncte, Delaney 14, Kurbanov 11, Simon 11, Randolph 11.De remarcat faptul că, în timp ce Asesoft s-a clasat din prima fază in extremis, de pe locul IV, echipa rusă a caştigat toate cele zece partide.  CSU Asesoft Ploieşti, care s-a calificat în 16-imi de pe locul 4 al grupei preliminare E, va mai întalni în grupa N formaţiile SLUC Nancy (Franţa) şi Valencia Basket (Spania).  Marţi seară, în meciul inaugural din grupa N, Valencia Basket a învins SLUC Nancy, cu scorul de 77-46.În următoarea partidă, CSU Asesoft va juca în deplasare, cu Nancy.
Din faza 16-imiilor, care include 32 de echipe împărţite în opt grupe, primele două clasate se vor califica în optimile de finală, care programează meciuri eliminatorii, în 3 şi 11 martie 2015.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.