Sport

Agapă la Casa Fotbalului

Ziarul de Vrancea
8 dec 2014 455 vizualizări
Ieri au fost sărbătoriţi jucătorii calificaţi la Campionatul European din 1984, eveniment de la care a lipsit selecţionerul de atunci, Mircea Lucescu şi Gica Hagi.

Jucătorii şi componenţii stafului tehnic care au calificat echipa naţională la Campionatul European din 1984 au fost sărbătoriţi, ieri, în cadrul unui eveniment organizat la Casa Fotbalului după 30 de ani de la prezenţa Romaniei la turneul final găzduit de Franţa, la iniţiativa fostului preşedinte al FRF, Mircea Pascu . În cadrul galei au primit diplome şi plachete aniversare foştii fotbalişti printre care se numără Aurel Ţicleanu, Nicolae Ungureanu, Ion Geolgău, Dumitru Moraru, Ionel Augustin, Viorel Turcu, Gheorghe Mulţescu, Marin Dragnea, Ioan Bogdan, Ion Zare, Mircea Irimescu, Dudu Geogescu. De asemenea, componenţii stafului tehnic Mircea Rădulescu, Necula Răducanu, Nicolae Andreescu, Liviu Buluş, fostul preşedinte FRF, Mircea Pascu, fostul preşedinte al CNEFS, generalul Niculae Stan au fost şi ei premiaţi. Organizatorii i-au acordat o diplomă de excelenţă şi actualului selecţioner al Romaniei, Anghel Iordănescu. De la eveniment au lipsit mai mulţi foşti internaţionali precum Mircea Rednic, Gino Iorgulescu, Ladislau Bölöni, Rodion Cămătaru, Ilie Balaci, Ioan Andone, Gheorghe Hagi, Sorin Carţu, dar şi selecţionerul Romaniei din 1984, Mircea Lucescu.
Preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Răzvan Burleanu, i-a invitat pe toţi componenţii generaţiei din '84 să participe la meciul pe care prima reprezentativă îl va disputa, la 4 septembrie 2015, în deplasare, cu selecţionata Ungariei, în Grupa F a preliminariilor Euro-2016. "Aţi fost eroi veritabili, inclusiv ai copilăriei mele. Eu am spus întotdeauna că echipa naţională este mai mult decat jucătorii echipei naţionale, mai mult decat staful tehnic, mai mult decat suporterii, echipa naţională este o stare de spirit. Iar azi, dumneavoastră, sunteţi o stare de spirit. De aceea, vreau să vă invit să mergem împreună la meciul din deplasare al echipei naţionale cu Ungaria, din luna septembrie a anului viitor. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru fotbalul romanesc", a spus Burleanu în cadrul galei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.