Sport

VIDEO!!! Imagini greu de crezut: maidanezii au făcut praf un autoturism în Focşani

Aurelian Ivan
12 nov 2014 3702 vizualizări
Pare incredibil, dar un focşănean şi-a găsit maşina distrusă în parcare de câinii comunitari u "până acum prietenul cel mai bun al omului a tras de oameni pe stradă, a omorât copii, acum a început să atace maşini. Nu îmi vine să cred!”, spune păgubitul u imagini de necrezut pe pagina de webtv a Ziarului de Vrancea

Cum au vandalizat maidanezii o maşină într-o parcare din Focşani e greu de imaginat, dar s-a întâmplat în cartierul Sud al oraşului. Ca în fiecare zi, un focşănean a coborât dimineaţă la maşina parcată în faţa blocului cu intenţia de a pleca la serviciu. Supriză! A găsit bucăţi desprinse din bara din faţă a maşinii. Pe moment s-a gândit  că cineva i-a lovit maşina în parcare. Când a privit mai atent a văzut că erau urme de colţi pe vopsea, în mai multe locuri, iar după ce vecinii i-au povestit de câinii care au făcut gălagie noaptea, a făcut legătura. „Am vrut să pornesc maşina, m-am aşezat să sterg farurile de ceaţă, dar am văzut desprinsă o bucată din masca din faţa a maşinii. Pe moment m-am gândit că mi-a lovit cineva maşina, dar am costatat apoi că au tras câinii de ea. Până acum prietenul cel mai bun al omului a tras de oameni pe stradă, a omorât copii, acum a început să atace maşini. Nu îmi vine să cred!”, spune Marius Gavrilă, proprietarul maşinii. Câinii urmăreau, se pare, o pisică ascunsă în motorul maşinii. Nu au reuşit să ajungă la animal, însă au distrus maşina. Imediat după descoperirea pagubei, omul a sunat la 112 şi s-a învoit de la serviciu pentru a rezolva problema.

Maidanezii au stricat şi alte maşini

La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi oamenii din zonă. Unii dintre ei au povestit că au auzit şi văzut câinii fără stăpân în jurul maşinii. „Era o haită de câini, iar maşina vecinului a fost ruptă de câini, nu de altcineva. Erau vreo 5-6 câini care urmăreau o pisică. Bietul animal s-a băgat sub maşină şi câinii au sărit să o prindă. Era o hărmălaie de nedescris. Eu am strigat la ei şi au fugit”, povesteşte un vecin. Nu este prima dată când focşănenii se trezesc cu autoturismele distruse de câinii fără stăpân. „Tot aşa am găsit-o şi eu, dar la frâne. Mi-au ros cablurile şi abs-urile! M-a costat 500 de lei reparaţia”, a spus un alt vecin care a avut de suferit tot de pe urma maidanezilor. De altfel, nu este prima dată când poliţiştii investighează asemenea cazuri. Oamenii legii spun că este al patrulea incident de acest fel în Focşani. Unul s-a petrecut în urmă cu puţin timp, într-o parcare alăturată. Proprietarul nu va fi nevoit să scoată bani din buzunar pentru reparaţii întrucât are asigurare casco. Însă, după reparaţii, cu siguranţă va avea de plătit o rată lunară mai mare pentru poliţa de asigurare. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
Fara Maidanezi, acum 3451 zile, 17 ore, 30 minute, 24 secunde
Nimeni nu face nimic pentru noi si maidanezii ne omoara zi de zi . Singura solutie este sa facem singuri dreptate .
Eutanasiati Maidanezii, acum 3451 zile, 17 ore, 34 minute, 25 secunde
Dece nu fac nimic nenorocitii de la primarie ? Iesiti fratilor in strada si prostestati .
Eutanasiati Maidanezii, acum 3451 zile, 17 ore, 34 minute, 41 secunde
Dece nu fac nimic nenorocitii de la primarie ? Iesiti fratilor in strada si prostestati .
mihai, acum 3451 zile, 23 ore, 55 minute, 9 secunde
Eu propun eutanasierea oamenilor incompetenti nu a cainilor
Costi, acum 3452 zile, 2 ore, 35 minute, 33 secunde
Abia acum ati descoperit ce fac maidanezii prin parcari sau este masina unui personaj influent? Mie personal din 2007 si pana in prezent mi-au distrus doua masini si o motocicleta.
valeriu, acum 3452 zile, 4 ore, 56 minute, 57 secunde
cainii fara stapan trebuiesc omorati...CLAR!...,sau sa fie adoptati toti de pupatorii in cur ai acestor maidanezi,asa zisii iubitori de animale!
Cetatean, acum 3452 zile, 5 ore, 34 minute, 53 secunde
Nu este normal sa existe caini fara stapan pe strazi.
cir, acum 3452 zile, 6 ore, 21 minute, 58 secunde
Faceti proces verbal de constatare si actionati in judecata Primaria. Zilele pierdute plus reparatia inseamna niste bani.
din sud, acum 3452 zile, 6 ore, 59 minute, 26 secunde
Este foarte adevarat ca in ultima vreme s-au inmultit ierasi cainii vagabonzi din Sud. A fost o perioada in care mai disparuesera, erau foarte rari. Dar in de vreo 2-3 saptamani au aparut mai multi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.