Sport

CSM Focşani a câştigat ambele dueluri directe

Dan Chiriac
6 nov 2014 621 vizualizări
CSM şi Prosport au jucat primele meciuri directe la Memorialele „Gh.Ene” şi „Gh. Ola”, ambele adjudecate la limită de prima formaţie

CSM Focşani şi Prosport Focşani se luptă în continuare pentru câştigarea Memorialelor „Gh. Ola” şi „Gh. Ene”. Cele două formaţii s-au întâlnit în meciurile directe atât la grupa 2005 cât şi la grupa 2006. Ambele partide au fost foarte interesante, cu răsturnări de scor şi multe emoţii în rândul părinţilor prezenţi în tribunele Sălii Polivalente.
Primul duel direct a a avut loc miercuri seara, la grupa de vârstă 2006. CSM Focşani şi Prosport au oferit un meci incins, încheiat cu scorul de 2-1, după un gol marcat de Lorenzo Stoica la ultima fază a meciului. Prosport  a condus cu 1-0, dar în cele din urmă a pierdut meciul. Ieri, la grupa 2005, Prosport Focşani pornea cu prima şansă în duelul cu CSM Focşani. Calculele hârtiei au fost însă date peste cap, CSM impunându-se la final cu 4-3. Prosport a condus cu 1-0, 2-1, 3-2 , după golurile marcate de Pană, dar CSM a revenit de fiecare dată după reuşitele lui Robu, Epure şi Mîrza. Cel din urmă avea să aducă victoria CSM după ce a transformat un penalty cu două minute înainte de final. Cei prezenţi au apreciat calitatea jocului prestat de cele două formaţii. Acestea au arătat că şi micii fotbalişti pot avea calităţi tehnice. CSM Focşani conduce în clasament la ambele categorii de vârstă, dar campioana judeţeană se va stabili după partidele retur care vor avea loc săptămâna viitoare. Partidele din cele două competiţii vor continua duminică. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.