Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Slabă comportare a gimnaştilor

Ziarul de Vrancea
26 oct 2014 932 vizualizări
Sportiva Ana Maria Branză s-a clasat, sambătă, pe locul doi în prima etapă de Cupă Mondială la spadă feminin din sezonul 2014/2015, la Legnano.

Branză a fost învinsă în finală de sportiva ucraineană Anfisa Pocikalova cu 12-13. În semifinale, romanca trecuse de Emese Szasz (Ungaria), scor 15-12, după ce anterior s-a impus în faţa sportivelor Nickol Tal (Israel, 15-5), Tiffany Geroudet (Franţa, 15-9), Iana Zvereva (Rusia, 15-9) şi Sun Yujie (China, 15-10). Simona Gherman şi Simona Pop au fost eliminate pe tabloul de 32, după ce anterior au trecut de Courtney Hurley (SUA), respectiv Erika Kirpu (Estonia). La Legnano a concurat sambătă şi Amalia Tătăran, învinsă de italianca Rosella Fiamingo pe tabloul de 64. Ana Maria Constantin, Raluca Sbîrcia, Maria Udrea și Ioana Dumitru au fost eliminate din concurs în preliminarii.

Al doilea eşec al “Lupilor”

Selecţionara divizionară Lupii Bucureşti a fost învinsă, sambătă, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 9-13, de echipa Stade Français, într-un meci din etapa a doua a fazei grupelor European Rugby Challenge Cup. Punctele gazdelor au fost reuşite de Florin Vlaicu, prin trei lovituri de pedeapsă. Pentru echipa franceză au punctat Digby Ioane - un eseu, Morne Steyn - două lovituri de pedeapsă, o transformare. În prima etapă, echipa Lupii Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 43-19, de Newcastle Falcons. Următorul meci al selecţionatei Lupii Bucureşti este programat în data de 6 decembrie, pe teren propriu, cu Newport Dragons.

Real a caştigat El Clasico

Formaţia Real Madrid a învins, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Barcelona, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Spaniei, în care la catalani a debutat oficial Luis Suarez. Golurile gazdelor au fost marcate de Cristiano Ronaldo ( '35 – penalty), Pepe ('50) şi Benzema ('61). Pentru FC Barcelona a înscris Neymar, în minutul 3. Uruguayanul Luis Suarez a fost titular la oaspeţi, el revenind pe teren după o suspendare îndelungată.

Puşcaş a înscris din nou

Atacantul George Puşcaş a înscris unicul gol al partidei pe care echipa de tineret a clubului Internazionale Milano a caştigat-o, sambătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei similare a grupării Chievo Verona. Puşcaş, integralist la gazde, a marcat în minutul 52. În poarta echipei Internazionale Milano s-a aflat romanul Ionuţ Andrei Radu.

Şoc neplăcut pentru băimărence

Echipa HCM Baia Mare a fost învinsă, sambătă, în deplasare, cu scorul de 24-34 (10-13), de formaţia franceză Metz Handball, într-un meci din etapa a doua a grupei D a Ligii Campionilor la handbal feminin. În prima etapă, HCM Baia Mare a învins MKS Lublin, scor 30-25.În celelalte meciuri din grupă, echipa băimăreană va juca astfel: cu Larvik HK (pe teren propriu, 31 octombrie şi în deplasare, 8 noiembrie), cu MKS Lublin (în deplasare, 16 noiembrie) şi cu Metz Handball (pe teren propriu, 21 noiembrie). Primele două clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în două grupe principale, din care apoi se va juca pentru sferturile de finală şi Turneul Final Four.

Sergiu Buş marchează pentru ŢSKA

Fotbalistul echipei ŢSKA Sofia, Sergiu Buş, a înscris un gol în meciul caştigat, sambătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Levski Sofia, în etapa a XIII-a a campionatului Bulgariei. Buş, integralist la oaspeţi, a marcat în minutul 45^4. Celelalte goluri au fost înscrise de Toni Silva ('22) şi Gacev ('85). ŢSKA Sofia este lider în clasamentul campionatului bulgar, cu 32 de puncte.

Suporteri cu interdicţii

Zece suporteri - nouă francezi şi un italian - au primit interdicţii de acces pe stadioanele europene, ca urmare a incidentelor de la meciul dintre Internazionale Milano şi AS Saint-Etienne, disputat joi, în Liga Europa, a anunţat presa din Italia. Interdicţiile au fost decise de tribunalul din Milano şi sunt valabile în ţările Uniunii Europene. Suporterii respectivi, reţinuţi imediat după incidente, au fost eliberaţi din detenţie după o zi. Pe de altă parte, cei nouă francezi au primit interdicţie de acces pe teritoriul Italiei pe o perioadă de un an. Mai multe incidente au avut loc în Milano şi în incinta stadionului, joi, cand Inter a remizat cu Saint Etienne, scor 0-0, în grupa F a Ligii Europa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.