Sport

Raluca Olaru, caştigătoare la Linz

Ziarul de Vrancea
12 oct 2014 614 vizualizări
Jucătoarea romană a caştigat proba de dublu alături de Ana Tatishvili * Sorana Cîrstea a rămas cu finala de dublu la Tianjin

Raluca Olaru, împreună cu coechipiera sa americană Anna Tatishvili a caştigat proba de dublu a turneului de la Linz, “General Ladies”. Ajunsă în semifinale, perechea Olaru / Tatişvili a dispus cu 4-6, 7-6, 10-6, după o oră şi 38 de minute de cuplul Gabriela Dabrowski/Alicja Rosolska (Canada/Polonia). În cealaltă semifinală, perechea Annika Beck / Caroline Garcia (Germania / Franţa) a învins cu 6-2, 6-3 cuplul Marina Erakovic/ Anabel Medina (Noua Zeelandă / Spania).
Doar 52 de minute au fost suficiente pentru Raluca şi Ana ca să caştige finala cu cuplul franco-german cu 6-2, 6-1. Proba de simplu a fost caştigată de Karolina Pliskova (Cehia), 6-7, 6-3, 7-6 în finala cu italiana Camila Giorgi.
* O altă prezenţă într-o finală de dublu în această săptămană a fost cea a Soranei Cîrstea, împreună cu slovena Andreja Klepac, la turneul de la Tianjin. Cele două au învins în semifinală  cu 6-4, 6-4 cu perechea Alison Riske / Ajla Tomljanovic (SUA / Croaţia). În finală, perechea rusă Alla Kudriavţeva / Anastasia Rodionova a învins cuplul Cîrstea / Klepac după o luptă de peste o oră şi jumătate de joc cu 6-7, 6-2, 10-8. Americana Alison Riske a caştigat proba de simplu, după 6-3, 6-4  în finală cu Belinda Bencic (Elveţia). La Osaka, s-a impus prima favorită, Samantha Stosur (SUA) după victoria în finală asupra Zarinei Dias (Kazahstan), scor 7-6, 6-3.
* Pană în semifinală a fost drumul perechii romano-indiene Florin Mergea / Rohan Bopanna, în turneul din seria Masters de la Shanghai. Pană în semifinala în care i-a întalnit pe fraţii Bryan, cărora nici Horia Tecău nu i-a venit nici măcar odată de hac. Bryan-ii au caştigat cu 7-6, 6-4 iar în finală au învins cu 6-2, 7-6 cuplul francez Edouard Roger-Vasselin/Julien Benneteau, obţinand a opta victorie din 2014 în circuitul ATP şi a 32-a în întreaga carieră. Totodată, cei doi gemeni şi-au asigurat prima poziţie în clasament pe anul 2015 şi au devenit prima pereche din istoria tenisului care se impune la toate turneele Masters 1.000 de-a lungul unui an. În proba de simplu, liderul mondial Novak Djokovic a fost învins în semifinale de către Roger Federer cu 4-6, 4-6. Elveţianul a caştigat finala cu francezul Gilles Simon, scor 7-6, 7-6. Federer a caştigat al 81-lea titlu ATP din carieră (al 23-lea turneu Masters 1000).
* Romanca Patricia Ţig a ajuns pană în semifinalele turneului ITF de 50.000 de dolari de la Monterrey (Mexic). În sferturi, Patricia a învins-o cu 7-5, 7-6 pe columbianca Mariana Duque, dar a cedat în semifinale în faţa lui Lourdes Dominguez (Spania, nr. 2), scor 4-6, 6-4, 4-6. În schimb, Alexandra Cadanţu, a opta favorită, a fost învinsă în sferturi de sportiva din Belgia, An-Sophie Mestach, cap de serie numărul 3, scor 1-6, 1-6.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.