Sport

Sala de taekwondo inaugurată în zona fostei Autogări

Dan Chiriac
25 sep 2014 856 vizualizări
Aceasta va funcţiona în incinta unui fost punct termic

Începand cu data de 1 octombrie  2014 va fi inaugurată noua sală de arte marţiale aparţinând C.S. Addras Taekwondo situată pe strada Tineretii. Sala funcţionează în incinta unui fost punct termic din Focşani. Aceasta beneficiază de toate condiţiile şi respectă toate cerinţele unui antrenament modern, fiind dotată cu echipament şi materiale necesare în procesul de pregătire specifică disciplinei olimpice taekwondo. Clubul Sportiv Addras face înscrieri pentru iniţiere şi performanţă, categoria de varstă vizată fiind copiii cu varste cuprinse între 6 şi 18 ani. De asemenea, în cadrul clubului au loc activităţi sportive adresate tuturor persoanelor care doresc să facă mişcare pentru întreţinere corporală, prin exercitii specifice gimnasticii aerobice, fitness-ului sau pilates. Astfel, luni, miercuri, joi, vineri şi sâmbătă vor fi antrenamente de iniţiere şi performanţă în disciplina olimpică taekwondo WTF pe grupe de varstă şi pregătire, pentru copii şi juniori, precum şi programe de întreţinere corporală  pentru adulţi. Stretching-ul reprezintă o formă de exerciţiu fizic în care un muşchi,  grupă musculară sau tendon este supus mecanismului flexie-extensie, cu scopul îmbunătăţirii elasticităţii şi tonusului muscular, rezultatul fiind creşterea controlului muşchilor, flexibilitate şi coordonare, stretching-ul fiind utilizat şi în scop terapeutic. Pentru copiii proveniţi din centrele de plasament DGASPC sau din medii sociale defavorizate care nu au posibilităţi financiare, C.S. Addras Taekwondo va iniţia un sistem tip “bursă”, prin care aceştia vor putea participa mod gratuit la antrenamente. “Prin acest program dorim să venim în întampinarea dorinţei acelor copii mai puţin favorizaţi de soartă, care îşi doresc să practice sport, dar nu îşi pot permite spezele ocazionate de o astfel de activitate. Vom face o triere a acestora, iar cei cu adevărat talentaţi vor fi susţinuţi pentru a ajunge la marea performanţă. Mai multe detalii despre activitatea C.S. Addras şi programele de antrenament se pot găsi pe site-ul oficial al Asociaţiei CS Addras taekwondo, www.addras.ro.”, se arată într-un comunicat al clubului focşănean. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.