Sport

Înfrangere clară în prima etapă a campionatului

Dan Chiriac
8 sep 2014 588 vizualizări
Muncitorul Reşiţa - Progresul Focşani 8-2 (4-1), în prima etapă a ligii întai de futsal u pentru focşăneni urmează o pauză de două săptămani, pană la partida cu Clujana Cluj, de pe teren propriu

Progresul Focşani a jucat duminică, în prima etapă a Ligii întai, în deplasare, cu Muncitorul Reşiţa. Echipa de futsal a pierdut cu scorul de 8-2, după două reprize trase la indigo, încheiate cu scorul de 4-1 pentru gazde. Lotul formaţiei focşănene a fost format din următorii jucători: Borş, Crăciun, Dima, Duca, Stratulat, Ungureanu, Ilaş, Bălosu, Mănăilă, Oltianu, Ciornei şi Oancea. Din păcate, jucătorii focşăneni nu au făcut faţă presiunii puse de numeroşii suporteri prezenţi în Sala Sporturilor din Reşiţa. Dotaţi cu tobe, steaguri şi goarne, fanii au reuşit să intimideze sufieicnt de mult pe componenţii echipei focşănene, majoritatea dintre ei tineri. În aceste condiţii, diferenţa pe tabela de marcaj a venit firesc. “Nu am avut atitudine, nu am reuşit să ne concentrăm. Reşiţa a fost o echipă mai bună ca noi, iar victoria sa este meritată. Tinerii noştri jucători nu au făcut faţă presiunii puse de suporteri şi au făcut prea multe greşeli în acest prim joc din liga întai. Este bine că nu vom juca în etapa a doua, cand urma să întalnim pe Sportif  Tîrgovişte, formaţie retrasă din liga întai. Avem la dispoziţie două săptămani să punem la punct detaliile legate de primul joc pe teren propriu. Sperăm ca jucătorii noştri să-şi revină şi să facă uitat insuccesul de la Reşiţa”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu.

Componenţa ligii întai

Gazdele au avut în componenţă mai mulţi jucători care în sezonul precedent au evoluat în liga a treia. Conducerea clubului reşiţean a decis să se retragă din liga a treia şi să formeze o formaţie de futsal. Alături de jucătorii de la iarbă, în lotul Muncitorului au venit şi caţiva jucători de sală, cu experienţă. Progresul Focşani va sta în runda secundă, după ce adversara sa, Sportif Targovişte, s-a retras din campionat. Progresul Focşani va evolua în liga întai în acest sezon, alături de alte unsprezece echipe. Componenţa ligii întai în sezonul 2014/2015 este următoarea: Dunărea Călăraşi, Clujana Cluj, Autobergamo Deva, City’us Tg. Mureş, FK Odorhei, KTE Tg. Secuiesc, Spicom Sf. Gheorghe, Clujana Cluj, Progresul Focşani, Muncitorul Reşiţa CSMS Iaşi şi United Galaţi. Formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş se bazează pe tinerii de la clubul LPS Focşani, Dima, Duca, Bălosu sau Stratulat. Dacă partida cu Sportif Targovişte nu va avea loc, atunci primul meci acasă pentru focşăneni va avea loc peste două săptămani, în compania celor de la Clujana Cluj. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.