Sport

Atmosferă irespirabilă la FC Rapid

Ziarul de Vrancea
3 sep 2014 565 vizualizări
Patronul Valerii Moraru i-a dat preaviz preşedintelui, Nae Manea refuză să semneze

Preşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că acţionarul majoritar Valerii Moraru i-a înmanat un preaviz de 30 de zile pe care a refuzat să îl semneze, precizand că va pleca atunci cand omul de afaceri basarabean va scoate clubul din insolvenţă. "Domnul Moraru a venit azi şi mi-a zis că nu mai este nevoie de mine şi că intru în preaviz. Mi-a dat un preaviz de 30 de zile, dar nu l-am semnat. I-am spus clar că o să plec singur de la Rapid atunci cand o băga el bani în clubul ăsta şi cand o să-l scoată din insolvenţă. Pană atunci nu are el cum să-mi spună mie să plec", a spus Manea. Oficialul rapidist a adăugat că a primit preaviz şi ofiţerul de presă Lucian Ionescu, care de asemenea a refuzat să semneze.
Conform unor surse din cadrul grupării giuleştene, noul acţionar al clubului intenţionează să îl demită pe antrenorul Ionel Ganea în momentul în care acesta nu îşi va mai putea îndeplini obiectivul. Conform contractului, Ionel Ganea poate fi demis în cazul în care echipa nu obţine 17 puncte în primele zece etape. După şase etape, Rapid a acumulat doar cinci puncte şi are nevoie de victorii în următoarele patru partide pentru a-şi îndeplini obiectivul. Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, declara, la 18 august, într-o conferinţă de presă, că în administraţia clubului sunt "mult prea mulţi oameni" şi anunţa disponibilizări  pentru că gruparea giuleşteană "s-ar descurca şi cu maximum şase angajaţi". Moraru a făcut acest anunţ după ce ofiţerul de presă al FC Rapid, Lucian Ionescu, afirmase că la club există "două grupuri", unul format din angajaţii care continuă munca din sezonul trecut şi altul format din noi oficiali care iau "decizii pripite", fără să cunoască realitatea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.