Sport

Liga de minifotbal a pornit la drum cu surprize

Dan Chiriac
1 sep 2014 704 vizualizări
Jess Cafe a învins Arena, în cel mai disputat joc al rundei u Cupa Magic, unde Deep Serv s-a oprit în sferturi, a revenit celor de la Ploieşti 2010

Campionatul de minifotbal pentru amatori a debutat duminică la baza sportivă EnergoSport cu primele jocuri ale noului sezon. Ediţia a-V-a a Ligii de minifotbal Vrancea, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei de minifotbal din Romania, a adunat la start 13 echipe. Alături de echipele de tradiţie din Ligă, Dan San Mărăşeşti, Fan Club Steaua Mărăşeşti şi Penitenciarul sunt echipele nou înscrise în sezonul 2014-2015. Campioana ultimelor 3 ediţii, Voinţa Deep Serv, porneşte şi în acest sezon ca principala favorită la titlu, iar Sanorom şi Dr.Gsm&Global Proiect sunt principalele contracandidate. Pentru calificarea în play-off-ul competiţiei, alături de granzii campionatului, Pamiro Construct, Flux Cafe, Jess Caffe, Arena şi Dan San Mărăşeşti par echipele care se vor lupta pentru primele şase poziţii. Prima campioană a Ligii de minifotbal Times Pub, dar şi Teomax şi GS Mobile, echipe prezente în primele 4 ediţii, nu s-au înscris în campionat. Sordi di Cristo (Tăcerea) participă şi în acest sezon, chiar dacă anul trecut au obţinut puncte puţine şi goluri multe!

Meciuri echilibrate, dar şi goluri multe

Caştigătoarea finalei din play-out sezonul trecut, Pro As, a terminat 1-1 cu Fabrica de Imagine, în jocul de deschidere a stagiunii. Jess Caffe a caştigat la limită cu Arena 2-1, repetand succesul din Cupa Romaniei, din primăvară. Pamiro Construct a învins Fluxul, în timp ce Fan Club a caştigat duelul nou-promovatelor. Dan San Mărăşeşti a realizat scorul etapei cu echipa tinerilor cu dizabilităţi de auz care sunt la a doua participare în Ligă.

Rezultatele etapei:

Pro As Company - Fabrica de imagine 1-1 (0-0)
Arena - Jess Caffe 1-2 (1-1)
Tăcerea Focşani - Dan San Mărăşeşti 0-18 (0-7)
Fan Club Steaua Mărăşeşti - Penitenciarul 3-2 (3-2)
Flux Cafe - Pamiro Construct 2-3 (1-2)
* Sanorom - Dr.Gsm&Global Proiect a fost amanat, iar Voinţa Deep Serv a stat

Etapa viitoare, duminica 7 septembrie, programează jocurile :
Sanorom - Fabrica de imagine,Jess Caffe - Dan San Mărăşeşti, Pro As Company - Pamiro Construct, Arena - Penitenciarul, Tăcerea – Voinţa Deep Serv, Flux Cafe - Fan Club Steaua, Dr.Gsm&Global Proiect stă.

Campioana s-a impus şi la Iaşi
Echipa ABC Ploieşti 2010 a câştigat, duminică seara, ediţia a treia a Cupei Magic la minifotbal, competiţie ce s-a desfăşurat la Complexul Magic, din Tudor Vladimirescu, pe parcursul a patru zile. În finala disputată la Magic Stadium şi transmisă în direct de TVR Iaşi şi TVR 3, ABC Ploieşti a învins echipa Design Construct Braşov cu scorul de 2-0, la loviturile de departajare, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 0-0. Finala de la Iaşi a fost o reeditare a ultimului act al turneului final al Campionatului Naţional de la Roman, din urmă cu două luni, victoria revenind atunci tot ploieştenilor, şi tot la loviturile de departajare. În finala mică de la Cupa Magic, Neatza & Prietenii Bucureşti a trecut de Ştiinţa Galaţi cu scorul de 4-1, echipa bucureşteană fiind manageriată de căpitanul Dani Oţil, cunoscutul realizator TV la Antena 1. Invitatul special la această a treia ediţie a fost italianul Paolo Rossi, fostul campion mondial cu naţionala Italiei în 1982, golgeter al acelui turneu final. Rossi a dat lovitura de începere la cele două finale şi a înmânat premiile campioanei. Voinţa Deep Focşani s-a oprit în sferturi de finală, după ce a pierdut în faţa celor de la Neaţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.