Sport

Medicii din Vrancea au intervenit la accidentul mortal din Buzău

Raluca Manolache
24 aug 2014 933 vizualizări
Echipajul Ambulanţei se întorcea de la Bucureşti, unde a fost transferat un pacient cu grave probleme de sănătate

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au intervenit ieri dimineaţă la accidentul mortal produs pe şoseaua de centură a Buzăului. Echipajul medical coordonat direct de dr. Vitalie Beţişor, managerul Ambulanţei Vrancea, se întorcea de la Bucureşti, unde a fost transferat un pacient cu grave probleme de sănătate, în momentul în care a fost nevoit să oprească şi să acorde ajutor medical victimelor rămase în viaţă. Cadrele medicale din Vrancea au fost cele care au solicitat sprijinul colegilor din judeţul vecin. “La întoarcerea dinspre Bucureşti, pe şoseaua de centură a Buzăului, în faţa noastră s-a produs un accident rutier cu două maşini implicate. Accidentul s-a soldat cu cinci victime. În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei Solenza şi o adolescentă de 14 ani care se afla pe bancheta din faţă. În aceeaşi maşină, pe bancheta din spate, se afla şi o femeie încarcerată, iar o altă victimă se afla pe carosabil. S-a făcut o evaluare a pacienţilor traumatizaţi în urma evenimentului rutier şi am solicitat sprijinul colegilor din Buzău”, a precizat dr. Vitalie Beţişor. Sanitarii vranceni au rămas la faţa locului pană cand cele două victime au fost preluate şi duse la spital. Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 9.30, într-o curbă periculoasă de pe şoseaua de centură a Buzăului. Dacia Solenza în care se aflau patru bucureşteni a intrat brusc pe contrasens apoi a lovit un autoturism Audi, al cărui şofer nu a mai putut evita impactul. Două persoane au murit pe loc, în urma impactului.  (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.