Sport

Terenuri moderne de tenis la Adjud

Dan Chiriac
20 iul 2014 2103 vizualizări
Primul concurs a avut loc la finalul săptămanii u pe langă cele două terenuri existente vor mai fi date în folosinţă alte două, cu instalaţie de nocturnă

Adjudenii se pot bucura de o nouă bază sportivă modernă. La finalul săptămanii, în spatele sălii de sport din oraş au fost inaugurate două noi terenuri de tenis. Cu această ocazie a fost organizat şi un turneu de tenis. A.S.Metcon Adjud împreună cu profesorul Valentin Stoian au organizat Cupa A.S. Metcon Adjud la tenis de camp-amatori.În semifinalele turneului au ajuns cei mai buni tenismeni: Valentin Stoian, Virgil Trăistaru, Mihai Grădinaru şi  Vali Vespan. La turneul au luat parte şi jucători din Focşani, cunoscuţi pentru prezenţele lor la turneele de old-boys, gen Focşani Garros sau Cupa “George Bucuroiu”. Ioan Paraschiv, Janetu Avram, Dan Toader, Constantin Ciocîrlan, Marius Partene sau Milică Plantos au jucat pe terenurile de la Adjud. “Este o bază excelentă, cu terenuri foarte bune şi instalaţie de nocturnă. Cei care s-au ocupat cu amenajarea acestei baze sportive merită toată felicitările. Implicarea lor a dus la formarea unei baze sportive cu două terenuri şi, din ce am înţeles, urmează să fie construite alte două. A fost un concurs puternic şi ne bucurăm că avem în Vrancea o asemenea bază sportivă”, ne-a spus Ioan Paraschiv, unul dintre participanţii la turneul de la Adjud. La întreceri au luat parte şi jucători din judeţul Bacău, unul dintre semifinalişti fiind din Sascut. Semifinalele şi finalele turneului de tenis au avut loc ieri după-amiază. Este de menţionat că AS Metcon Adjud este o nouă asociaţie sportivă care îşi doreşte să aducă sportul din Adjud la cotele din anii trecuţi. Pe langă terenurile de tenis, la Adjud ar putea apărea o echipă de futsal de liga a doua, dar şi o formaţie de fotbal care să reia seria rezultatelor notabile obţinute de-a lungul timpului de Vrancart sau FCM. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.