Sport

Au venit şi eşecurile

Ziarul de Vrancea
8 iul 2014 829 vizualizări
Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru au fost învinse la turneul de tenis de la Bucureşti * astăzi vor juca Simona Halep, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru

Au continuat, ieri, întrecerile turneului feminin de tenis BRD Bucharest Open, în care principalul eveniment este aşteptat astăzi, debutul Simonei Halep, principala favorită, în faţa olandezei Indy de Vroome, ca urmare a retragerii jucătoarei franceze Kristina Mladenovic. Dacă în prima zi s-au înregistrat două victorii frumoase, obţinute de Monica Niculescu şi, mai ales, Cristina Dinu, astăzi, Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru au fost învinse. Alexandra, care pare că va si curand Top 100, a pierdut cu 3-6, 2-6 în faţa jucătoarei cehe Petra Cetkovska (78 WTA), favorită numărul 7. Raluca Olaru, candva o foarte mare speranţă, a revenit la simplu, după ce a jucat un timp numai dublu, din cauza accidentărilor repetate. Însă în faţa unei jucătoare puternice, Karin Knapp  (Italia, nr. 4), Raluca, beneficiara unui wild-card, a fost învinsă cu 1-6, 3-6.
Astăzi, s-au mai înregistrat rezultatele: Eliţa Kostova (Bulgaria) - Alizé Lim (Franţa) 3-6, 6-4, 7-5; Danka Kovinic (Muntenegru) - Anett Kontaveit (Estonia) 6-1, 6-4; Aleksandra Krunic (Serbia) - Aleksandra Panova (Rusia) 4-6, 6-3, 6-1; Silvia Soler (Spania) - Sesil Karatanceva (Kazahstan) 6-2, 6-1.
* După ce luni, jucătoarea romană Ana Bogdan (380 WTA) a reuşit să se califice în premieră pe tabloul principal al unui turneu WTA  în faţa unei jucătoare cehe mai bine clasate (Tereza Martincova, 275 WTA), ieri Ana a reuşit să treacă un tur la turneul de la Bad Gastein, dar beneficiind de accidentarea croatei Ajla Tomljanovic (55) la scorul de 6-3, 3- pentru romancă.  În turul doi, Ana Bogdan o va întalni pe Karolina Pliskova (Cehia, 48), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de Mona Barthel (Germania, 62).
* Veşti bune vin şi de la băieţi: la turneul disputat la Bastad (Suedia), Victor Hănescu a trecut în primul tur de spaniolul Pablo Andujar (75 WTA). cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 37 de minute. În turul doi, Victor Hănescu îl va întalni pe spaniolul David Ferrer, principalul favorit al competiţiei. Într-un alt turneu, la Stuttgart, perechea Florin Mergea/Marin Draganja (Romania/Croaţia), favorită numărul 2, s-a calificat în sferturi, după victoria cu 7-5, 3-6,10-8 în faţa cuplului german Benjamin Becker/Jan-Lennard Struff.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.