Sport

"Cupa Valentino Prodex" a fost caştigată de Prosport şi Inizio

Dan Chiriac
12 mai 2014 1836 vizualizări
Turneul a avut loc pe două terenuri sintetice din Focşani, la final de săptămană

La Cupa “Valentino Prodex”, desfăşurată la finalul săptămanii pe două terenuri din Focşani, grupa 2005 de la Prosport a luat aurul la grupa 2005. Echipa de copii născuţi în anul 2006 de la acelaşi club focşănean a reuşit să se claseze pe locul al treilea după un 3-0 în faţa Stelei Bucureşti. Grupa 2005 de la Prosport Focşani a învins cu scorul de 5-1 în finală echipa Academiei Hagi, iar echipa de 2006 a surclasat cu 3-0 pe Steaua Bucureşti în finala mică. Edy Pana şi Alex Dumitru au cucerit titlurile de golgheter, iar Andrei Hărăbor a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului la grupa 2005. "Au fost două zile de excepţie, cu fotbal de înaltă calitate. Au participat echipe foarte bune, cu joc deschis şi cu copii de mare talent. La grupa 2005, Prosport a caştigat turneul după ce a caştigat cele şapte meciuri disputate. La grupa 2006, Prosport a învins, cu 3-0, pe Steaua Bucureşti. Singura înfrangere a grupei 2006 a fost în faţa caştigătoarei turneului, Inizio Bucureşti, scor 0-1”, spune Laurenţiu Muscalu, organizatorul turneului. Organizatorii au primit cuvinte de laudă de la echipele participante: "A fost un adevărat maraton fotbalistic la Focşani. Prosport Focşani este clubul care, în cei cinci de activitate, a organizat turnee importante pentru copii şi juniori. Turneul a fost reuşit, echipele fiind mulţumite de organizare şi premiile oferite. Am acordat cupe, diplome şi medalii pentru cei peste 300 de copii prezenţi la Focşani", a spus antrenorul, Adrian Schineşte. Turneul a fost organizat la împlinirea a cinci ani de activitate a clubului Prosport Focşani.
 Lotul grupei 2006 - Prosport Focşani: Onofrei Răzvan, Uşurelu Tudor-Mircea, Niţu Marius, Chirică Denis, Dumitru Alexandru,  Postolache Denis, Cartaş David, Spiridon Roger, Băncilă Darius, Ionescu Roberto, Bădaşcă Călin, Iliescu Mihai, Irimia Alexandru, Constantinescu Rareş, Robu George, Păvălucă Adrian, Macsim Luca,  Balaban Răzvan, Sîrbescu Andrei, Martac Robert, Lensu Alexandru, Mocanu Sebastian, Tănasă Leo.
Antrenori: Adrian Schineşte şi Răzvan Duţu.
Lotul grupei 2005 de la Prosport Focşani este următorul: Rareş Bucur, Iulian Livadaru, Alex Abeaboeru, Alexandro Bucur, Andrei Hărăbor, Edy Pană, George Ardeleanu, Alesio Croitoru, Ionuţ Postolache, Edy Raileanu, Mihnea Constandache, Alex Agache, Răzvan Ilie, David Gorgan, Dragoş Popa, Rareş Vlaicu, Alex Amititeloaie, Luigi Vasilescu, Alex Hristache.
Antrenori sunt: Rodinel Stan şi Gabriel Lazăr.
Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu varste cuprinse între 3 şi 10 ani, născuţi în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 şi 2003. Colectivul tehnic de antrenori este următorul: Stan Rodinel, Răzvan Duţu, Adrian Schineşte, Laurenţiu Muscalu şi Gabriel Lazăr-antrenor cu portarii. Informaţii suplimentare obţineţi la telefonul mobil 0754.929.159. (Dan CHIRIAC)
Superlativele Cupei Prosport, Focşani 2014

GRUPA 2005

LOCUL 1- PROSPORT 1 FOCŞANI
LOCUL 2- VIITORUL CONSTANŢA
LOCUL 3- ACADEMIA GHEORGHE HAGI CONSTANŢA

Cel mai bun portar: Rafael Munteanu – Academia Hagi
Cel mai bun jucător: Andrei Hărăbor – Prosport Focşani
Golgeter: Eduard Pană - Prosport Focşani
Antrenorul turneului: Rodinel Stan – Prosport Focşani

GRUPA 2006

LOCUL1- INIZIO BUCUREŞTI
LOCUL2- ACADEMIA HAGI
LOCUL 3- PROSPORT FOCŞANI

Cel mai bun jucător: Luca Băsceanu – Academia Hagi
Cel mai bun portar: Edgar Trofin – Inizzio Bucureşti
Golgeter: Dumitru Alex – Prosport Focşani
Antrenorul turneului: Mihai Mustăţea – Inizio Bucureşti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.