Sport

Microbiştii, atenţionaţi de jandarmi!

Dan Chiriac
10 mai 2014 581 vizualizări
Microbiştii sunt atenţionaţi asupra comportamentluui de către jandarmi, care şi în acest weekend vor avea sarcina să se asigure că toate meciurile se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

 20 de jandarmii vor executa misiuni de ordine şi siguranţă publică,  altele decât cele permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea le execută atât independent cât şi în cooperare cu celelalte instituţii. Spectatorii sunt atenţionaţi că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine.
„Este de evitat implicarea în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente.
De asemenea, au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţa, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor. Este interzisă pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces în stare vădită de beţie, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substanţe corozive ori care murdăresc, participarea la scandal, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.
De asemenea, este interzisă ameninţarea cu acte de violenţa faţă de forţele de ordine, ascunderea feţei cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, refuzul de a părăsi imediat arena sportivă dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţă sau de către forţele de ordine. Atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi , când este pusă în pericol proprietatea publică sau privată, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice şi pentru înlăturarea efectelor unor astfel de acţiuni cu caracter ilegal”, spun jandarmii vranceni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.