Sport

Duelul pentru caştigarea Superligii continuă la distanţă

Dan Chiriac
2 mai 2014 539 vizualizări
Young Stars Panciu şi Selena Jariştea sunt la egalitate de puncte

Azi este programată o nouă etapă în Superliga Vrancei. Cu începere de la orele 17.00, au loc şase partide. Derby-ul rundei se va desfăşura la Mărăşeşti, acolo unde se vor întalni două echipe care încearcă să evite retrogradarea. Gazdele nu au acumulat niciun punct în acest an, în timp ce echipa oaspete a reuşit în runda precedentă un punct de moral în faţa liderului. Tot în zona periculoasă a clasamentului se mai dispută două partide: AS Cîmpineanca îşi joacă ultima şansă de supraveţuire, în faţa celor de la Unirea Ţifeşti, în timp ce Victoria Gologanu merge la Unirea, pentru partida cu Voinţa Odobeşti. Meciul are loc pe baza sportivă din cartierul Unirea, inagurată la începutul săptămanii. Liderul clasamentului, Young Stars Panciu, are un meci relativ uşor acasă cu Victoria Gugeşti, dar oaspeţii sunt capabili de surprize. Ocupanta locului doi, Selena Jariştea, se va deplasa la Suraia. Echipa din Jariştea este la egalitate de puncte cu liderul clasamentului, Young Stars Panciu. Meciul decisiv dintre cele două formaţii care se luptă pentru prima poziţie are loc la Panciu, peste două etape. Azi, cu începere de la orele 17.00, vor avea loc partidele: Voinţa Odobeşti - Victoria Gologanu, AS Suraia – Selena Jariştea, AS Cîmpineanca - Unirea Ţifeşti, YS Panciu - Victoria Gugeşti, Voinţa Cîrligele – Euromania Dumbrăveni, FC Mărăşeşti – Energia Vulturu. În deschiderea acestor partide se vor juca meciurile de juniori A 1. Liga a cincea va programa meciurile primei etape din play-off şi play-out. Şoimii Mirceşti, Unirea Focşani, Tractorul Năneşti, Voinţa Răstoaca, Unirea Milcovul şi Victoria Pufeşti s-au calificat în play-off şi vor lupta pentru promovare în liga a patra. Primele două clasate la finalul celor zece etape vor promova direct, în timp ce ocupanta locului trei va susţine un meci de baraj pentru promovare cu ocupanta locului zece din Superliga Vrancei. Maine, de la orele 11.00, au loc partidele: Tractorul Năneşti – Victoria Pufeşti, Şoimii Mirceşti – Energia Vulturu şi Voinţa Răstoaca – Unirea Milcovul. În play-out se vor juca doar două partide: Victoria Vanători – Trotuşul Rugineşti şi Viitorul Bilieşti – Flacăra Urecheşti. Meciul Viitorul Vîrteşcoiu – Podgoria Coteşti are loc joia viitoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.