Sport

FRF se mută duminică la Mărăşeşti

Dan Chiriac
3 apr 2014 667 vizualizări
Primii patru oameni din conducerea Federaţiei Romane de Fotbal vor fi prezenţi duminică la festivitatea de premiere a proiectului “Fotbal pe Strada Romilor”

Conducerea Federaţiei Romane de Fotbal va fi prezentă duminică, 6 aprilie, la Mărăşeşti, la festivitatea de premiere a competiţiei din cadrul proiectului iniţiat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea intitulat “Fotbal pe Strada Romilor”. Proiectul  este iniţiat de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, în parteneriat cu Federaţia Romană de Fotbal şi Consiliul Local al Oraşului Mărăşeşti. În centrul proiectului se află campaniile UEFA care vizează creşterea nivelului de educaţie şi a şanselor de practicare a fotbalului în rândul comunităţii rrome, precum şi eliminarea discriminării acestora, cunoscut fiind faptul că sportul joacă un rol aparte în schimbarea atitudinii colective în societate. Pe data de 6 aprilie se vor desfăşura finalele cu cele mai bune 4 echipe la fiecare categorie de varstă şi va avea loc festivitatea de premiere a jucătorilor prin programul UEFA Grassroots. La premiere vor fi prezenţi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Gheorghe Chivorchian - Secretar general al FRF, Ciprian Paraschiv, coordonator Biroul pentru Dezvoltare Fotbalistică din cadrul F.R.F, Gabriel Bădescu - asistent manager al FRF, Dan Dumitru -preşedintele AJF Vrancea, şi Daniel Gongu –directorul DJST Vrancea. DJST va premia caştigătoarele cu un sejur în Centrul de agrement de la Gălăciuc. S-a alăturat, de asemenea, iniţiativei AJF Vrancea şi compania Carrefour Romania. Astfel, fiecare copil participant, indiferent de locul ocupat în competiţie, nu va pleca acasă cu mana goală. “Sperăm ca aceasta acţiune să conştientizeze cluburile vrancene asupra programului UEFA Grassrots – fotbalul de bază,  program ce este la îndemana tuturor. Dincolo de ambiţiile sportive trebuie să ne gandim în primul rand la fotbalul de bază. Aceasta este de fapt sursa principală de fotbalişti, care mai apoi pot deveni jucători profesionişti”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.