Sport

Voleibalistele, doar o simplă dublă de pregătire?

Dan Chiriac
21 mar 2014 525 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Pro Volei Botoşani, azi, ora 17,00, în Sala LPS, iar maine, ora 11,00, în Sala Polivalentă

Echipa de volei fete de la CSM Focşani 2007 va juca azi şi maine partidele din primul tur al play-off-ului în Divizia A 2. Cele două partide vor avea loc în locaţii diferite, în condiţiile în care azi este programat un concurs de dans la Sala Polivalentă. Ambele partide se joacă la Focşani, după ce Provolei Botoşani a anunţat că doreşte să joace cele două partide în deplasare. Dubla nu ar trebui să pună niciun fel de probleme echipei focşănene, care întalneşte o formaţie de junioare. Ar trebui să fie doar simple meciuri de verificare în vederea următoarelor jocuri din play-off. Victoriile nu pot scăpa elevelor lui Marian Rădulescu. Azi vom vedea la lucru, după o pauză de un an şi jumătate, şi pe Adina Samoilă Sava, revenită pe teren după naşterea băieţelului. Pentru CSM Focşani vor juca azi şi maine următoarele jucătoare: Adina Sava Samoilă, Mihaela Cîrlan, Rositsa Kirilova, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Blaga, Alexandra Bîrgăoanu, Alexandra Ciucă, Ana Boantă, Georgia Cristina Botezatu. După dubla cu Botoşaniul va urma pe 29 – 31 martie faza a doua a play-off-ului la care mai participă Ştiinţa Miroslava Iaşi, CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea şi CSU Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.