Sport

Voinţa Deep Serv-Tomrad, finala Cupei Vrancei

Dan Chiriac
23 feb 2014 888 vizualizări
Desfăşurarea celor două semifinale a fost total diferită: una fără istoric, alta decisă după prelungiri

Cupa Vrancei la minifotbal a programat vineri seara partidele din cadrul semifinalelor.  Au fost două partide cu o desfăşurare total diferită, una fără istoric, alta decisă abia după prelungiri, printr-o lovitură de la şapte metri. Voinţa Deep Serv a arătat încă odată că este cea mai puternică echipă din fotbalul pe teren redus din Vrancea. Chiar dacă mulţi se gandeau că Monte Carlo ar putea pune probleme serioase formaţiei manageriate de Marian Spînu, pe teren, lucrurile au stat cu totul altfel. Campioana en-titre nu a lăsat nicio şansă adversarei, conducand pe tabelă pe toată durata jocului. Încă din primul sfert de oră scorul a ajuns la 3-0, meciul fiind déjà închis. Apoi nu s-a mai pus decat problema diferenţei de scor. Iar Voinţa Deep Serv a pus o diferenţă şi mai mare pe tabelă, impunandu-se în cele din urmă cu 8-1. Golurile au fost marcate de Toma -3, Chivu 2, Crăciun, Curteanu, Bodoc respectiv Sandu. Voinţa Deep Serv a jucat cu Lazăr, Sîrbu – Curtenu, Chivu, Bodoc, Crăciun, Toma, Duţu, Răzvan Crăciun, Căpăţînă, Mihai şi Gurguuiatu. Monte Carlo a replicat cu Oprea – Mîndrescu, R.Sava, Burcăcel, Panaite, Sandu, Toader, Bîra, Popa şi Bucătaru. A doua semifinală a fost mult mai echilibrată şi decisă abia după prelungiri. Sanorom Boloteşti şi Tomtrad au făcut o bună propagandă fotbalului, oferind numeroşilor spectatori prezenţi în tribune un frumos spectacol. Este de remarcat că mulţi iubitori ai fotbalului au venit să vadă cele două semifinale. Sanorom a plătit tribut eliminării din prima repriză a lui Florin Ciubotaru pentru două cartonaşe galbene. Chiar dacă au trecut peste inferioritatea numerică de cinci minute, jucătorii de la Sanorom au pierdut una dintre piesele de bază din angrenajul echipei. Eroul meciului a fost portarul Mihai Burdujel, care a scos multe ocazii clare ale Tomradului. Pe rand, Frunză, Stanciu sau Nuţu au ratat din toate poziţiile. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0, astfel încat au urmat prelungirile. Jucător de Liga Campionilor, Sorin Frunză şi-a dovedit măestria şi a scos un penalty în minutul 63, după o fază în care jucătorul se îndrepta spre colţul terenului. Stanciu a transformat penalty-ul şi a adus victoria Tomradului, chiar dacă Lăţcan şi Covaci au ratat două ocazii imense pană la finalul prelungirilor. Tomrad a jucat cu Ivanciu, R.Stan, Nechifor, Frunză, A.Oltianu, Stanciu, Şotarcă, Suvac, Istrate, Chelaru, D. Oltianu. Sanorom a replicat cu Burdujel, Filoti – Beşa, Ciubotaru, Lăţcan, Covaci, Crăciun, Ioniţă, Lupuşoară, Ciornei, Voinea.  Finala mare mare va opune Voinţa Deep Serv şi Tomrad, în timp ce finala mică se va desfăşura între Sanorom Boloteşti şi Monte Carlo. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor:
Cupa Vrancei: vineri
Voinţa Deep Serv – Monte Carlo 8-1
Tomrad-Sanorom Boloteşti  1-0 d.p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.