Sport

Alba-neagra cu Stadionul Milcovul

Doina Ganea
16 nov 2007 1352 vizualizări
Eduard Corhana si Decebal Bacinschi au fost bagati in corzi de consilierul Mirela Bizna pe tema folosintei Stadionului Milcovul

Proiectul privind retragerea aprobarii privind folosirea Stadionului "Milcovul" de catre Clubul Sportiv Municipal Focsani a stirnit discutii in Consiliul Local, la sedinta de luna trecuta. Proiectul a fost abordat transant de catre consilierul local Mirela Bizna care a vrut sa stie care este situatia juridica a stadionului cu pricina si de ce, dupa ce a fost incredintat in folosinta CSM Focsani, acum se revine si i se retrage Clubului acest drept. "Vreau sa stiu ce inseamna urmatoarea fraza din adresa Prefecturii Vrancea: «Va rugam sa completati hotarirea in cauza cu documente din care sa reiasa cu ce titlu detineti baza sportiva». Aceasta inseamna ca noi nu avem acte pentru folosirea bazei sportive si totusi am pus-o la dispozitia CSM Focsani? De ce avansati asemenea proiecte pe care noi sa le votam, domnule secretar, daca nu aveti o baza legala si habar nu aveti de lege?", l-a interpelat Mirela Bizna pe secretarul municipiului, Eduard Corhana. La rindul sau, Eduard Corhana si-a pus cenusa in cap si a spus ca isi asuma intreaga responsabilitate a proiectului. "Imi asum intreaga raspundere a proiectului, dar va rog sa va amintiti ca atunci cind am dat in folosinta baza sportiva CSM Focsani nu era diferentiat ca fiind CSM Focsani 2007 sau clubul privat. Dupa cum puteti remarca, in momentul in care CJ Vrancea, care ne-a dat in administrare Stadionul, a auzit ca l-am pus la dispozitia clubului privat CSM Focsani fara plata, a facut o adresa catre Prefectura Vrancea in care ii atragea atentia ca trebuie sa nu dea aviz de legalitate hotaririi noastre. De aceea noi trebuie sa modificam aceasta hotarire pentru ca stadionul nu este al nostru, sa putem face ce vrem noi cu el", a precizat Eduard Corhana. Pentru ca a incercat sa-i ia apararea secretarului municipal, tirul reprosurilor s-a indreptat si catre primarul Decebal Bacinschi. "Deci sa inteleg ca noi consilierii sintem buni numai sa dam bani, nu-i asa? Pentru ca din cite observ nu putem lasa sa se foloseasca nimeni de stadion, nici nu-l putem inchiria, pentru ca nu vrea CJ Vrancea, pentru ca e al lor. Dar noi am facut investitii in baza sportiva. Am cumparat scaune, am refacut vestiare, dotari, reparatii, intretinere, dar cind e vorba sa decidem noi ceva nu avem voie", a conchis Mirela Bizna. In ciuda acestor schimburi taioase de replici, proiectul privind revocarea hotaririi din luna august a fost aprobat cu 19 voturi «pentru» si 4 abtineri. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.