Sport

In linie dreapta pentru meciul cu Otopeniul

Dan Chiriac
28 sep 2007 685 vizualizări
CSM Focsani a intrat in linie dreapta pentru partida cu CS Otopeni. Fotbalistii lui Ionel Augustin au sustinut aseara un antrenament de o ora si jumatate si au aratat ca sint in forma inainte meciului cu echipa din orasul celui mai mare aeroport din Romania.

Antrenorul Augustin a creionat, in mare masura, formatia pentru meciul de miine

Daca pina acum Otopeniul era cunoscut doar pentru avioanele care aterizau sau decolau acolo, de cinci ani echipa de fotbal a reusit sa promoveze in liga a doua si sa fie printre protagoniste. Doi ani la rind Otopeniul a ratat promovarea in prima liga, in ultimele etape, iar in acest sezon, desi au schimbat mai bine de jumatate de echipa, are ca obiectiv tot o clasare pe primele locuri. Cu toate acestea, chiar daca au emotii, fotbalistii focsaneni au aratat ca au forta sa cistige prima partida din acest campionat si toate sperantele se pun in partida de miine. In aceasta dimineata, fotbalistii vor sustine un ultim antrenament inaintea partidei, dupa care vor intra in regim de semi-cantonament. Acestia au fost indemnati sa gindeasca pozitiv pentru ca au nevoie ca de aer de primul succes in Liga a II-a pentru a remedia situatia actuala din clasament care nu-i avantajeaza deloc. Dupa cinci partide pierdute, focsanenii au obtinut saptamina trecuta primul punct in campionat dupa egalul obtinut in minutul 90 cu Dinamo II.


"11" probabil


Miercuri seara, CSM Focsani a aratat ca joaca fotbal in amicalul cu AS Energia Vulturu, in care, pentru prima data dupa o lunga perioada de timp, jucatorii au ajuns cu usurinta in fata portii adverse. Noile achizitii Lucian Pavel si Ionut Dantes au aratat ca au loc in primul 11, iar colaborarea lor cu virfurile de atac, Cristi Riscu si Ionut Balaur, incepe sa se puna la punct. Combinatiile intre mijlocasi si atacanti, dar si colaborarea cu fundasii laterali au aratat bine si dau sperante intr-o victorie cu Otopeniul. Ionut Constantinescu si Irinel Ionescu au aratat ca adevarati fundasi de banda, ceea ce echipei i-a lipsit in primele etape. In centrul defensivei, Toader si Dogaru par a fi primele optiuni, dar Craciun si Feraru pot fi solutii in orice moment. In continuare accidentat, Gurguiatu nu a jucat miercuri si nu o va face nici miine. Din pacate, nici Dan Iurisniti nu va fi apt pentru jocul cu Otopeniul, acesta resimtind din nou mai vechea accidentare. In aceste conditii, antrenorul Ionel Augustin va trimite in teren, la partida cu CS Otopeni, cel mai probabil primul "11" folosit si miercuri: Ivanciu - Constantinescu, Dogaru, Toader, Ionescu - Bucataru, Pavel, Dantes, Curteanu - Balaur, Riscu. Intrarea la meci va costa ca si pina acum 3 lei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.