Sport

Vasile Burga, vicepresedinte la arbitri

Dan Chiriac
21 sep 2007 954 vizualizări
Vasile Burga este noul vicepresedintele al Comisiei Judetene de Arbitri Vrancea. Acesta l-a inlocuit in functie pe Ionica Serea, care a devenit incompatibil cu aceasta functie, dupa ce a preluat ca antrenor echipa de Liga a patra FC Panciu si totodata s-a legitimat la aceasta.

Presedintele comisiei este Marius Martis, in timp ce secretar a ramas Lucian Sirbu. (D. C.)


"La anul, putem promova"


Miine va debuta o noua editie a Diviziei A2 la volei. CSM Focsani va juca pe teren propriu, de la orele 12.00, in Sala Polivalenta, cu Provolei Botosani. Antrenorul ehcipei, Marian Radulescu a tinut sa faca o scurta prezentare a obietivelor formatiei pentru acest campionat. "In urma cu doi ani ne-am luptat pentru promovare in prima liga, iar anul trecut am avut o clasare meritorie. Ne propunem sa jucam cit mai bine si sa cistigam cit mai multe partide. In functie de buget, la anul vrem sa ne batem la primele locuri si, de ce nu, sa promovam in prima liga", a spus Marian Radulescu. (D. C.)


Focsanenii nu au gasit cazare la Cluj


Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv Focsani nu va juca in prima liga a Superligii Nationale datorita faptului ca toate locurile de cazare din Cluj sint ocupate. Jocurile dintre Cluj si Focsani au fost aminate, atit la U18 cit si la U19, din cauza faptului ca oaspetii nu au reusit sa-si gaseasca cazare in oras. Jocurile au fost aminate pentru data de 3 octombrie, de la ora 10:00. Partidele vor fi arbitrate de o brigada formata din urmatorii: la meciul U19: Valeriu Lazar (centru), Nicolae Copil si Daniel Boldor (margine). La meciul U18: Daniel Boldor (centru), Valeriu Lazar si Nicolae Copil (margine). (D. C.)


Cine (ne) arbitreaza?


Constantin Pintilie, din Rm. Vilcea va fi observator federal la partida din Liga a doua dintre Dinamo 2 si CSM Focsani. Arbitrul focsanean Mihai Gica va fi rezerva la meciul din Liga a treia dintre Aerostar Bacau si Politehnica Galati. In cadrul campionatului national al juniorilor, partidele dintre CF Braila si CSM Focsani, vor fi arbitrate de Iacob Emil (Iazu), Mocioniu Adrian (Slobozia) si Goidea Nicolae (Slobozia).


Rugbyst focsanean, pe locul doi la Marsilla



Rares Vlad, component al echipei LPS Focsani a ocupat locul secund cu nationala Romaniei la un turneu de rugby pe plaja disputat in orasul francez Marsilla. Romania a participat la o competitie organizata pe plaja Prado, si a reusit sa ajunga in finala, dupa ce a invins Marsilia si RC Citer, dar a terminat la egalitate cu Marocul. In finala, Romania a pierdut in fata echipei Agen. In urma acestui rezultat, nationala Romaniei, U17, are sanse sa fie invitata si la turneul de anul viitor.











În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.