Sport

Info-Sport

Dan Chiriac
5 sep 2007 662 vizualizări
Arbitrii din prima Liga s-au reunit ieri la Bucuresti pentru a discuta pe marginea primelor sase etape de campionat.

Nu s-a decis soarta lui Serea


Sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor a cuprins analiza prestatiile mai multor arbitri romani de la inceputul campionatului. Focsaneanul Ionica Serea, despre care se spunea ca ar putea fi chiar exclus din arbitraj, pentru o presupusa greseala la meciul UTA - Poli Timisoara, a ramas pentru moment fara nici o sanctiune, cel putin pina la inchiderea editei noastre. Pasibili de suspendare sint si alti arbitri, cum ar fi Sebastian Coltescu, despre care se zice ca va fi scos de pe lista FIFA, dar si Miklos Nagy, arbitru asistent, care risca excluderea. (D. C.)


Brigada focsaneana la Otopeni


Partida CS Otopeni - Dinamo 2 Bucuresti, din cadrul etapei a treia a Ligii a doua, va fi condusa de o brigada din Focsani. Comisia Centrala de Arbitri a decis ca jocul ce va avea loc simbata, de la orele 11.00, sa fie arbitrat de trio-ul format din Marius Martis, Danut Dumitiru si Vasile Burga. (D. C.)


Cristi Sava arbitreaza Focsaniul


Meciul CSM Focsani - FC Botosani va fi condus la centru de bacauanul Cristi Sava. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Claudiu Loghin, din Iasi, si Iulian Radu, din Bucuresti. Partida se va desfasura pe stadionul "Milcovul", simbata dupa-amaiza, de la orele 17.00. (D. C.)


S-a aminat "D"-ul


Asociatia Judeteana de Fotbal a aminat pentru 16 septembrie startul sezonului 2007/2008 a Ligii a patra. Formatiile care mai doresc sa se inscrie trebuie sa-si rezolve situatia financiara fata de AJF Vrancea. Totodata, gruparile trebuie sa-si rezolve si situatia in raport cu primariile locale. Acestea s-ar putea implica in viata echipelor mici, prin ajutor dat in vederea refacerii terenurilor sau alte facilitati. De asemenea, echipele trebuie sa stabileasca si o serie de detalii organizatorice impreuna cu posturile de politie din comune, pentru evitarea problemelor la meciuri. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.