Sport

Baza sportiva, pregatita pentru Liga a doua

Dan Chiriac
28 aug 2007 598 vizualizări
Stadionul "Milcovul" s-a prezentat in cele mai bune conditii la partida de simbata dintre CSM Focsani si Prefab Modelu

Jucatorii CSM Focsani trebuie sa dovedeasca in meciurile urmatoare ca au valoare pentru acest

Pentru prima data, cele doua banci de rezerve au fost acoperite, in timp ce tabela de marcaj a functionat dupa o lunga perioada de timp. De altfel, conducatorii CSM-ului au incercat sa dea drumul la tabela inca din sezonul trecut, dar dupa o singura partida becurile au fost furate de autori necunoscuti. Poate de aceasta data becurile vor rezista mai mult timp. Tribuna oficiala a Stadionului "Milcovul" s-a prezentat in conditii bune, in ciuda faptului ca lucrarile de inchidere cu geam termopan nu au fost finalizate. Oficialitatile prezente la meci au fost multumite de conditiile oferite. De asemenea, pentru prima data la Stadionul "Milcovul" a functionat masa presei, reporterii putindu-si face meseria in conditii optime. La sfirsitul partidei a fost organizata o conferinta de presa in sala de protocol, unde au participat antrenorii Marian Brutaru si Ion Gigi. Si gazonul s-a prezentat in conditii bune, in ciuda temperaturilor foarte ridicate din aceasta vara care au dus la arderea sa pe unele portiuni.


Miine jucam in Cupa


Atmosfera din sinul echipei nu este una dintre cele mai bune dupa esecul din prima runda, 1 - 2 cu Prefab Modelu, dar jucatorii spera ca acest rezultat sa fie indreptat in meciul de simbata de la Cimpina. Pina atunci, miine, focsanenii vor juca in Cupa Romaniei, in compania echipei Delta Tulcea. Partida se va juca pe Stadionul "Milcovul", de la orele 17.30, si va fi arbitrata de galateanul Marius Bocaneala. In ciuda zvonurilor aparute despre inlocuirea celor doi tehnicieni, Marian Brutaru si Aurel Pastia, conducerea formatiei le va da in continuare credit acestora pentru cel putin citeva etape. Conducerea a cerut jucatorilor si tehnicienilor o alta abordare a jocurilor, dupa ce in partida cu Modelu fotbalistii au dat dovada de emotii exagerate la debutul in Liga a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.