Sport

Serea arbitreaza la mare

Dan Chiriac
15 aug 2007 515 vizualizări
Centralul Ionica Serea a fost delegat sa conduca la centru partida din cadrul etapei a patra a Ligii I, ce va opune echipele Farul Cosntanta si Ceahlaul Piatra Neamt. Meciul se va disputa duminica, de la orele 19.00, si va fi transmis in direct pe postul Telesport. In meciul ce va avea loc pe stadionul "Municipal", Ionica Serea va fi ajutat la cele doua margini de bucuresteanul Nicolae Marodin si galateanul Daniel Burloiu. Arbitru de rezerva este Aurelian Bogaciu, iar observator George Ionescu. (D. C.)

Bacinschi din nou la stadion


Primarul Decebal Bacinschi a venit si ieri la stadionul "Milcovul"

pentru a vedea mersul lucrarilor ce se efectueaza la arena. Edilul a purtat o discutie cu presedintele Consiliului de Administratie, Dan Dumitru, si cu presedintele executiv Marius Bratu pe tema lucrarilor dar si in ceea ce priveste apropiatul debut de campionat al formatiei CSM Focsani. Lucrarile de betonare a spatiului dintre tribune si gardul despartitor sint apropae finalizate, la fel ca si cantina stadionului, care va fi parchetata in zilele urmatoare. Tribuna oficiala urmeaza a fi inchisa cu geamuri termopan pina la meciul cu Pefab Modelu, din prima etapa a Ligii a doua. (D. C.)


Vali Elisei sta o luna


Handbalista focsaneana Valentina Elisei Ardean va lipsi o luna

din formatia la care evolueaza, Oltchim Rm. Vilcea, dar si de la

echipa nationala. Cea mai buna extrema din lume, Elisei a fost

dignosticata initial cu fractura de stres, dar in urma controlului

efectuat la o clinica din Austria, medicii au constatat ca acesta sufera de bursita, afectiune ce necesita o luna de pauza. Potrivit medicilor, bursita este o inflamatie a membranei sinoviale din jurul zonelor articulare si a tendoanelor generata de actiunile repetitive din timpul antrenamentelor. Valentina Elisei va rata turneul nationalei din Ungaria, Cupa Panon, dar si Supercupa Europei la care participa Oltchim Rm. Vilcea. In schimb, cealalta handbalista vrinceana, Simona Gogirla, a fost convocata la nationala pentru turneul maghiar. Antrenorul nationalei, Gheorghe Tadici, a declarat ca cel mai important lucru este ca Elisei sa fie apta de joc la Mondialele din luna decembrie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.