Sport

Veniti sa vedeti scaunele!

Dan Chiriac
11 aug 2007 643 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica Galati, intr-o partida de verificare ce se va disputa azi, de la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul" u spectatorii vor avea ocazia sa urmareasca partida stind comod in scaunele de plastic montate la tribuna a doua

Dupa esecul nemeritat din partida cu FCM Bacau, decis de o decizie cel putin dubioasa a centralului bacauan Cristi Sava, in minutul 90, astazi, CSM Focsani va disputa o noua partida de verificare. De la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul" va avea loc meciul dintre CSM Focsani si Politehnica Galati, doua echipe care anul trecut au cochetat cu primele locuri din seria I a Ligii a treia. Spectatorii care vor asista la partida din aceasta dimineata vor avea ocazia sa vada si cele 1.500 de scaune montate la tribuna a doua a stadionului. Instalarea acestora a luat sfirsit joi dupa-amiaza, focsanenii avind in acest moment toate cerintele impuse pentru primirea licentei in vederea participarii in Liga a doua. Antrenorii Marian Brutaru si Aurel Pastia vor alinia urmatorul "11" probabil: Ivanciu - Toader, Gurguiatu, V. Craciun, V. Feraru - Curteanu, Bucataru, Iurisniti, Sararu - Balaur, Riscu. Dupa ce a absentat de la meciul cu FCM Bacau, fiind racit, noul portar al echipei, Nicolae Petre, si-a reluat ieri antrenamentele si va juca in meciul de astazi, cel mai probabil in repriza secunda. Cit il priveste pe celalalt goalkeeper din lotul echipei, Cristinel Ionel, acesta are acceptul sa plece la orice echipa doreste. "Noi ii multumim pentru ce a facut pentru aceasta echipa si pentru momentele in care a ajutat formatia sa obtina rezultate favorabile. Are acceptul conducerii sa plece la orice echipa doreste", a precizat directorul sportiv al CSM-ului, Ovidiu Rusu. In partida de astazi va fi testat din nou fundasul Moroita, venit de la formatia Astra Ploiesti. Daca va da randamentul dorit, acesta ar putea fi pastrat in lotul focsanean pentru sezonul viitor. Celalalt ploiestean aflat in probe, Silviu Stanciu, care a jucat 45 de minute in amicalul de la Bacau si-a facut bagajele si a plecat acasa, antrenorii focsanenilor nefiind multumiti de cele aratate de fotbalist pe terenul de joc. Pina la debutul campionatului, programat pe data de 25 august, CSM Focsani va mai disputa doua partide de pregatire, miercuri cu Aerostar Bacau si simbata cu CSM Rm. Sarat. Ambele jocuri sint programate pe teren propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.