Sport

Fotbal dis de dimineata, din cauza caniculei

Dan Chiriac
25 iul 2007 603 vizualizări
CSM Focsani va juca in aceasta dimineata o noua partida de verificare in compania colegei de serie Dunarea Galati, pe stadionul acesteia din urma.

Dunarea Galati - CSM Focsani, intr-o partida de verificare ce va avea loc astazi, de la orele 10.00

Meciul urmeaza sa inceapa la 10.00, ora de start fiind aleasa pentru a se evita virful de canicula. "Am ales ora 10.00 pentru a juca macar o repriza pe o caldura mai suferitoare. Si azi (n. r. - ieri) am facut antrenamentul la ora 8.30 dimineata pentru ca jucatorii sa nu resimta canicula", a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv al CSM Focsani. In partida de astazi, va fi folosit si fotbalistul francez adus in probe la CSM Focsani. Kamell Bettich va fi testat in partida cu galatenii, dar si in cea cu FCM Bacau, de simbata, dupa care se va lua o decizie privind raminerea sa pentru campionatul urmator. Antrenorii Marian Brutaru si Aurel Pastia vor folosi toti fotbalistii, primul 11 putind arata astfel: Ivanciu - Feraru, Gurguiatu, Toader, Sararu - Dogaru, Bucataru, Iurisniti, Curteanu - Balaur, Riscu. Pe parcursul meciului vor fi folositi si ceilalti jucatori din cadrul lotului, fiind posibil ca in final sa intre si Ionut Constantinescu, fundasul focsanean care nu a evoluat pina acum in partidele de pregatire din cauza unei accidentari. Celalalt accidentat din cadrul lotului, Mircea Lazar, a reluat la rindul sau alergarile usoare si ar putea intra in programul normal de antrenament. Pina in prezent, in meciurile de verificare CSM Focsani a inregistrat urmatoarele rezultate: 2-1 cu CSM Rm. Satrat si 3 - 0 cu Aerostar Bacau, 0 - 0 cu Delta Tulcea, 0 - 2 cu Gloria Buzau, 0 -2 cu FC Vaslui si 0 - 1 cu Prefab Modelu. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.