Sport

Se stabileste programul Ligii a doua

Dan Chiriac
23 iul 2007 524 vizualizări
Astazi, de la orele 10.00, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul turului campionatului Ligii a doua, care va debuta pe 11 august. CSM Focsani va debuta in campionat, in statut de nou-promovata, urmind a juca prima etapa pe teren propriu. Conducerea focsanenilor si-ar dori ca in prima etapa adversarul sa fie unul mai slab cotat, pentru ca debutul sa ne poata aduce trei puncte si moral pentru etapele urmatoare.

CSM Focsani va afla astazi adversarul din prima etapa ce va avea loc pe 11 august

De evitat, pentru meciul de pe Milcov, pe 11 august, ar fi echipele FC National, Delta Tulcea, Petrolul Ploiesti, FC Bacau, FC Brasov sau Sportul Studentesc. Fiecare echipa care a fost repartizata in seria 1 va extrage cite o bila de la 1 la 18 si in functie de numarul extras se va face si imperecherea pe etape.

Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a stabilit la sfirsitul saptaminii trecute componenta celor doua serii ale Ligi a II-a pentru campionatul editiei 2007-2008. Seria I are in componenta urmatoarea componenta: FC National Bucuresti, FC Delta Tulcea, FC Petrolul SA Ploiesti, CS Forex Brasov, FC Municipal Bacau, FCM Dunarea Galati, CS Otopeni, FC Sportul Studentesc Bucuresti, FC Dunarea Giurgiu, FC Brasov, FC Botosani, FC Prefab 05 SA Modelu, FC Sacele, FC Municipal Cimpina, CSM Focsani, Dinamo Bucuresti II, CS Intergaz Bucuresti, Concordia Chiajna. Seria a doua va avea in componeta echipele: FC Arges Pitesti, Jiul Petrosani, CSM Rimnicu Vilcea, FC Unirea Alba Iulia, CS Minerul Lupeni, CS Gaz Metan Medias, FC Caracal, CS Industria Sirmei Cimpia Turzii, Corvinul 2005 Hunedoara , FC Politehnica Timisoara 2, FC Tirgoviste, FC Municipal Resita, FC Bihor Oradea, FC CFR Timisoara, CS SEVERNAV Drobeta Tr. Severin, FC Ariesul Turda, CS Muresul Deva, CF Liberty Oradea. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.