Sport

Meci de vis pentru vrinceni

Alex Smeu
24 mai 2007 783 vizualizări
CSM Focsani - Dinamo Bucuresti, intr-un meci amical ce va avea loc astazi pe stadionul "Milcovul I" din Sud. Conducerea clubului nostru doreste ca tribunele arenei vrincene sa fie pline la ora meciului

Astazi, de la ora 16.30, pe stadionul "Milcovul I" din Sud, echipa-fanion va sustine in premiera un amical impotriva proaspetei campioane a Ligii I, Dinamo Bucuresti. Formatia din bulevardul Stefan cel Mare a sosit ieri noapte la Focsani si s-a cazat la hotelul "Vrancea". In aceasta seara, la restaurantul "Intim", dinamovistii impreuna cu sefii clubului focsanean vor petrece in cinstea promovarii obtinute de CSM Focsani, dar si cistigarea titlului de catre Dinamo. Din spusele presedintelui executiv al CSM-ului, Marius Bratu, fost antrenor-jucator al gruparii din Capitala, la acest mini banchet vor fi prezenti doar doi jucatori vrinceni reprezentativi ai clubului. Interesant este ca pina la ora meciului se vor face eforturi mari ca tabela care a fost repusa in functiune sa functioneze. "Avem nevoie de aceasta tabela pentru imagine. Nu functioneaza citeva becuri si cred ca este vorba de un scurt circuit, insa vom face tot posibilul ca sa functioneze miine (n. r. - astazi)", a declarat Marius Bratu. Totodata, presedintele executiv al CSM-ului a mai spus ca in jocul cu Dinamo va conta doar specacolul si nu rezultatul. "Este foarte important sa fie multa lume la stadion, lucru care ne-ar ajuta si in Liga a 2-a. Sint convins ca spectatorii prezenti vor avea parte de spectacol in adevaratul sens al cuvintului", a completat Bratu.


Putine bilete vindute


De doua zile s-au pus in vinzare bilete la meciul mult asteptat de focsaneni impotriva campioanei Romaniei, Dinamo Bucuresti. Tichetele de intrare pe stadion s-au vindut in trei locatii diferite, acestea fiind, in fata cinematografului Balada, la Sala Polivalenta si la stadionul Milcovul. In timp ce la Sala Polivalenta s-au vindut peste 1.000 de bilete, in fata cinematografului din Focsani sustinatorii sportului rege achizitionasera aproximativ 100 de bilete. Un numar mare de bilete s-a vindut si in Sud, insa conducerea clubului se asteapta ca in ziua meciului sa fie vindute mult mai multe. "Pina acum s-au vindut 50 la suta din tichete (n. r. - 2.500), insa la ora jocului cu siguranta va fi ingramadeala la bilete pentru ca ele se vor gasi la intrarea in stadion", a spus Bratu.


"Lobby" nu a facut deplasarea


Portarul dinamovistilor si al nationalei Romaniei nu a facut deplasarea la Piatra Neamt, pentru meciul cu Ceahlaul, el raminind in Capitala impreuna cu antrenorul de portari Gheorghe Nitu. Bogdan Lobont se va pregati la Bucuresti in vederea "dublei" cu Slovenia din luna iunie, meciuri ce vor conta pentru preliminariile Campionatului European din 2008. De asemenea, antrenorul Mircea Rednic a dorit menajarea fostului portar al Fiorentinei, locul lui in poarta in disputa de astazi de la Focsani fiind luat de letonul Romanovs. Totodata, nici fostul component al Unirii Focsani, Margaritescu, nu va evolua impotriva CSM-ului datorita unei contracturi musculare.


CASETA


"Atmosfera de miine sa fie si la jocurile din campionat"


Unul din jucatorii de baza ai CSM-ului, fundasul Cristi Gurguiatu, a stat de vorba cu reporterii cotidianului nostru. Fotbalistul focsanean a precizat ca toti componentii lotului vrincean se asteapta la un public numeros pe "Milcovul I", spectatori care vor trebui sa sustina CSM Focsani si in partidele din Liga a 2-a. Cititi mai jos un scurt interviu cu Cristi Gurguiatu.


Reporter: Cum ti se pare un amical de asemenea anvergura ?

Cristi Gurguiatu: Acest amical cu campioana Romaniei este binevenit si speram sa facem o figura frumoasa. Este o onoare pentru noi sa evoluam in compania celor de la Dinamo.


R: Cum te astepti sa fie atmosfera de pe stadion avind in vedere ca s-au vindut aproximativ 2500 de bilete pina ieri ?

C. G.: Atmosfera sper sa fie ca la un meci de Liga I si sint ferm convins ca la stadion va veni cit mai multa lume, pentru ca este un moment unic. Ceea ce ne dorim noi jucatorii cel mai mult este ca atmosfera de la partida de miine (n. r. - astazi) sa fie la fel si in campionatul Ligii a 2-a.


R: Vei avea onoarea sa il marchezi pe golgeterul campionatului ! Cum ti se pare acest lucru ?

C. G.: Pentru mine personal este o onoare sa evoluez impotriva golgeterului campionatului, mai mult de atit sa il si marchez. Sper ca in meciul direct sa nu inscrie si sa ii fac fata cu brio.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.