Sport

Se deschide oficial Centrul de Excelenta

Alex Smeu
15 mai 2007 841 vizualizări
Liceul cu Program Sportiv Focsani face inscrieri pentru viitoarea clasa de rugby

In baza deciziei din data de 8 noiembrie 2006 privind infiintarea Centrului de Excelenta la rugby, Liceul cu Program Sportiv Focsani va face inscrieri in perioada 21 - 23 mai. Elevii care doresc sa se inscrie la acest centru vor beneficia de toate conditiile necesare pentru a face performanta, cazare si masa pentru cei care sint din afara orasului. Cei interesati si dornici de a

obtine rezultate in sportul cu balonul oval sint rugati sa se prezinte la LPS cu dovada de vaccinare, copie dupa certificat de nastere si anexa la fisa de inscrieri. Totodata, participantii vor sustine pe data

de 27 si 28 mai o serie de probe de aptitudini, urmind ca tot pe 28 mai sa fie afisate si rezultatele. "Daca doriti sa aveti un viitor stralucit si sa faceti performanta in sport va asteptam la LPS Focsani pentru inscrieri", a precizat antrenorul Viorel Ion. Trebuie mentionat si faptul ca Liceul cu Program Sportiv Focsani a primit aprobarea Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru infiintarea unei clase de a 9-a speciala pentru rugby, in care automat sa invete numai componenti ai Centrului de Excelenta. (Alex SMEU)


LPS Focsani - Steaua Olimpia 49 - 0


Echipa de rugby sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv a obtinut prima victorie cu bonus din aceasta editie a play-off-ului, trecind de Steaua Olimpia Bucuresti cu scorul de 49 - 0. Antrenorul Viorel Ion a mentionat faptul ca echipa vrinceana va avea un program extrem de dificil in urmatoarele doua etape.

Rugbistii focsaneni vor juca in week-end pentru locul 3 impotriva celor de la CS Cleopatra Mamaia, urmind ca peste doua saptamini sa evolueze pe teren propriu cu Rapid Metrorex pentru locul 2.

"Speram ca dupa victoria clara in fata Stelei sa ne aduca cu picioarele pe pamint in ceea ce priveste partidele dificile iar urmatoarele doua dispute vor fi decisive pentru noi", a spus Viorel Ion. Totodata, echipa "under 18" a cedat in fata Stelei cu scorul de 5 - 8 (5 - 8). (A. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.