Sport

Sorana Carstea, în sferturi la Pattaya

Ziarul de Vrancea
29 ian 2014 2368 vizualizări
Jucătoarea de tenis romană a trecut şi de Alison Riske şi va juca contra cehoaicei Karolina Pliskova * astăzi, Alexandra Dulgheru joacă o partidă dificilă

În turneul de tenis de la Pattaya (Thailanda), Sorana Cîrstea a obţinut cea de-a doua victorie şi s-a calificat în sferturile de finală. Sorana (23 WTA). Cu un serviciu care a funcţionat foarte bine, jucătoarea romană a caştigat, după 82 de minute de joc cu 6-3, 6-4, realizand patru break-uri în cele două seturi, partida cu americana Alison Riske (47 WTA). Sorana Cîrstea va juca în turul următor cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova (66), care a reuşit să treacă, scor 4-6, 6-3, 6-4, de rusoaica Alla Kudriavţeva. Dacă va trece de Pliskova, Sorana poate întalni o jucătoare importantă, fie germana Julia Goerges, care a beneficiat de abandonul rusoaicei Svetlana Kuzneţova, fie Elena Vesnina, care joacă maine contra unei thailandeze, Nicha Lertpitachai. Kuzneţova nu este singura jucătoare care a abandonat la acest turneu, care a rămas fără prima favorită, Sabine Lisicki. De retragerea germanei a profitat jucătoarea cehă Andrea Hlavackova, care va juca în sferturi cu învingătoarea partidei dintre Alexandra Dulgheru şi chinezoaica Peng Shuai. Ekaterina Makarova (Rusia) a dispus cu 6-0, 6-2 de mai varstnica ei conaţională, Vera Zvonareva şi o aşteaptă în sferturi pe japoneza Kimiko Krumm sau pe slovena Tadeja Majeric.
În aşteptarea partidei cu Peng Shuai, Alexandra Dulgheru a fost eliminată la dublu... tot de Peng Shuai. Cuplul chinez cu Zheng Shuai alături de Peng, a învins cu 6-3, 6-3 în meciul în care partenera Alexandrei a fost japoneza Shuko Aoyama.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
VoxSport, acum 3739 zile, 8 ore, 13 minute, 29 secunde
Mai multe detalii despre adversara Soranei aici http://voxsport.ro/stiri/detalii/Crstea-este-n-sferturi-la-Pattaya Sorana Cirstea este favorita. Sa ii tinem pumnii!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.