Sport

Două derby-uri la Cupa Vrancei

Dan Chiriac
15 ian 2014 777 vizualizări
Partidele Arena-Tomrad şi Green Team-Voinţa Deep Serv pot stabili podiumul celor două grupe u toate partidele au loc sambătă

Sambătă se va desfăşura etapa a cincea a Cupei Vrancei la minifotbal. Organizatorii au decis ca toate cele şase partide ale rundei să se desfăşoare într-o singură zi, aşa cum s-a întamplat şi săptămana trecută. Astfel, sambătă vor avea loc meciuri începand de la orele 14.00 şi pană aproape de orele 21.00. În Grupa B, Tomard va juca cu Arena, într-o partidă care va opune două din cele mai puternice echipe din acest turneu. Tomrad se bazează în special pe Sorin Frunză şi Florin Stanicu, în timp ce formaţia patronată de fostul viceprimar al Focşaniului, Neagu Nistoroiu, are în componenţă mai mulţi jucători cu experienţă. Arena are nevoie de o victorie pentru a spera la poziţia a doua în clasament, în timp ce Tomrad nu are voie să facă paşi greşiţi dacă îşi doreşte să caştige grupa. Partida va începe la orele 16.20. Pană atunci, în grupa B se joacă două partide. Boys Sud şi Lyons Sihlea se vor lupta pantru a evita ultimul loc în clasament. Dacă Tomrad, Monte Carlo şi Arena sunt practic calificate, pentru locul patru se luptă două formaţii. Vila Geo şi Voinţa Răstoaca sunt la egalitate de puncte, dar a doua echipă are un plus de trei goluri la golaveraj. Meciul direct va decide cel mai probabil ultima formaţie calificată din această grupă. Voinţa Răstoaca pare să aibă şi varianta unui meci egal pentru a merge în faza următoare, în jocul ce se dispută de la orele 15.10. Liderul clasamentului, Monte Carlo, va sta în această rundă. Contestaţia depusă de formaţia Vila Geo după partida cu Monte Carlo a fost judecată marţi seara de Comisia de Disciplină. Forul a înaintat termen pană sambătă pentru ca cei care au contestat folosirea lui Cătălin Costin să dovedească că acesta este legitimat la Astra Giurgiu.

Derby-ul pentru locul întai în grupa A

Grupa A va programa meciul dintre Voinţa Deep Serv şi Green Team, care poate decide caştigătoarea grupei. Ambele echipe au maximul de puncte, dar Green Team nu a jucat pană acum niciun meci cu echipele cotate cu prima şansă în această grupă. Echipa manageriată de Marian Spînu porneşte cu prima şansă în acest joc, dar formaţia condusă de Gabi Cosma poate oferi surprize. În ultima etapă din grupe, Green Team va juca şi un al doilea meci derby cu Sanorom Boloteşti. Dansan Mărăşeşti poate să-şi asigure calificarea, dacă va învinge pe Viitorul Coteşti. Coteştenii pot merge mai departe dacă înving la scor pe cei de la Mărăşeşti. Cupa Vrancei este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Primele patru formaţii clasate la finalul partidelor din grupe se califică în faza sferturilor de finală. Sponsorii turneului sunt Grande Pizza, Seritex şi Arena. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:
Grupa B:
14.00: Boys Sud – Lyons Sihlea
15.10: Voinţa Răstoaca – Vila Geo
16.20: Arena – Tomrad
Monte Carlo – stă
Grupa A:
17.30 Green Team-Voinţa Deep Serv
18.40: Viitorul Coteşti – Dansan Mărăşeşti
19.50: Sanorom Boloteşti – Unirea Milcovul
Voinţa Prorent-stă





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.