Sport

Două echipe vrancene iau parte la Cupa Unirii

Dan Chiriac
6 ian 2014 559 vizualizări
Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM iau parte la cel mai puternic turneu de minifotbal de la începutul acestui an

În perioada 10-12 ianuarie 2014, echipele vrancene de minifotbal Voinţa Deep Serv şi Dr.Gsm&Global Proiect vor participa la Iaşi, la tradiţionala competeţie de minifotbal Cupa Unirii. Întrecerile au ajuns la ediţia a-IV-a.
Şi în acest an se anunţă o luptă stransă pentru trofeul pus in joc de organizatori, cu atat mai mult cu cat caştigătoarea va avea dreptul să se înscrie la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal din acest sezon. Primele două ediţii au fost caştigate de echipa ieşeană Lis Affair Tomeşti iar trofeul ultimei ediţii a Cupei Unirii a poposit în vitrina echipei braşovene Design Construct. 20 de echipe de minifotbal, 7 din Iaşi şi 13 echipe din judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi, Tulcea, Vaslui şi Neamţ vor participa la ediţa din acest an. Campioana en-titre a Ligii de minifotbal, Voinţa Deep Serv a fost repartizată în grupa C, alături de campioana şi lidera la zi a campionatului ieşean Lis Affair Tomeşti, Brates Galaţi şi Inter Vaslui iar Dr.Gsm&Global Proiect în grupa E alături de Auto Driver Iaşi, Atletico Galaţi şi UTI Iaşi. Voinţa Deep Serv a participat şi la precedentele ediţii, în timp ce pentru Doctor GSM este prima participare. Aceasta s-a mai înscris la o ediţie a turneului, dar din cauza vremii nefavorabile nu a reuşit să ajungă în în Copou. Anul acesta, sub conducerea noului antrenor, Ionică Serea, “telefoniştii” speră să facă o figură frumoasă la acest turneu. Voinţa Deep Serv are la randul său ganduri mari în 2014, sperand să ajungă la turneul final al campionatului naţional. Din acest motiv, echipa manageriată de Marian Spînu se pregăteşte aproape continuu şi îşi doreşte să ajungă în fazele finale ale turneului de la Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.