Social

Mini-Ştiri: Transport de băuturi fără documente

Dan Chiriac
12 mai 2013 1366 vizualizări
Poliţiştii din Coteşti au depistat în trafic o autoutilitară VW condusă de Georgel C., 42 ani, din comuna Popeşti, care avea o încărcătură “cu grade”.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că podgoreanul transportă 3.000 litri vin alb fără documente de provenienţă. În cauză au fost prelevate probe pentru a se vedea dacă licoarea lui Bachus este falsificată. Cercetările sunt continuate de Poliţie şi Direcţia Agricolă. (D. C.)

Trei copii au spart casa vecinului

Trei copii sunt acuzaţi că au spart casa unui focşănean de la Goleşti. Stoica A. a sesizat că, în noaptea de 08/09 mai, persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care îl deţine în comuna Goleşti şi i-au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii sunt Andrei T., 12 ani, Andrei Marius U., 12 ani, şi Florin U., 13 ani, toţi din Goleşti. Cei trei, care provin din familii cu probleme sociale, au pătruns prin efracţie în imobil de unde au plecat cu mai multe bunuri. Băieţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat. (D.C.)


Pe urma celor care merg cu maşina pe “trei cărări”

Poliţiştii au organizat la finalul săptămanii o nouă razie pe şosele. Astfel, la Răstoaca a fost depistat Gheorghe D., 68 ani, din Focşani, în timp ce conducea un moped marca Aprillia neînregistrat. Poliţiştii adjudeni au acţionat pentru identificarea în trafic a persoanelor care conduc băuţi. La acţiune au participat 6 poliţişti cu trei autospeciale. În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii spun că au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, au constatat două infracţiuni şi au fost reţinute două permise de şofer. Astfel, Miron B., 55 ani, din comuna Podu Turcului, conducea o Dacia cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce la Bogheşti, Iulian C., 79 ani, din Tecuci, se afla la volanului unui autoturism care tracta o remorca ce avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.