Social

Primele ajutoare pentru baietelul cu miinile topite

Cristi Irimia
27 sep 2006 1087 vizualizări
Vrincenii au reactionat pozitiv cind au aflat despre drama pustiului din comuna Vrincioaia

Articolul publicat de cotidianul nostru, privitor la situatia grea prin care trece Marian Timofte, din satul Poiana, comuna Vrincioaia, nu i-a lasat indiferenti pe vrinceni. Ieri, la sediul redactiei noastre, bunica lui Marian, Stana Anghel, a primit, in total, 500 RON, rechizite scolare, articole de imbracaminte si incaltaminte, dulciuri si racoritoare. Venita in Focsani ca sa-i cumpere unguente pentru ingrijirea pielii arse de foc, bunica a primit personal de la cei care au ales sa-l ajute pe pusti cele amintite mai sus. Parasit de ambii parinti, Marian a ramas in grija bunicii, care se ocupa si de ceilalti cinci nepoti pe care ii mai are. Concret, ieri, Marian Timofte a primit 100 de euro de la Catalin Lazar, un pusti fotbalist la CFT Juventus Focsani. Acesta, de ziua lui, a inteles sa-l ajute pe Marian, prin intermediul parintilor sai. Tatal lui Catalin este Liviu Lazar, un cunoscut jucator la editiile precedente ale Cupei Vrancei la minifotbal. Totodata, Catalin, care este elev in clasa a V-a la Colegiul National "Al. I. Cuza" i-a mai oferit lui Marian o pereche de adidasi, un bax de sucuri si o cutie de ciocolata. O suta de lei noi a primit pustiul din Vrincioaia si de la Tudorache Dumitrache, presedintele local al Actiunii Populare. Si profesorul Viorel Ion, de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani, i-a dat lui Marian 50 de lei noi. Ecaterina Chiriac, fosta profesoara, i-a oferit pustiului un ghiozdan, rechizite, haine si bani de buzunar. Alti focsaneni ne-au sunat la redactie promitind ca il vor ajuta curind pe Marian. Acesta le-a multumit tuturor si a promis ca va fi un elev silitor, recent fiind inscris in clasa I. Bunicii incearca sa-l duca si la Bucuresti, pentru o noua operatie, astfel incit starea sanatatii sale sa nu se agraveze. Cei care doresc sa-l ajute pe Marian pot contacta redactia sau familia, la telefon 0720.558.932.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.