Social

Elevii din mai multe sate şi-au sărbătorit mamele la bibliotecă

Sorin Tudose
5 mar 2013 1208 vizualizări
Douăzeci de copii de la Şcolile din Urecheşti, Bilieşti, Gura-Caliţei, Clipiceşti, Ţifeşti au venit la Biblioteca de Copii şi Tineret din Focşani unde au pregătit momente speciale pentru cea mai importantă persoană din viaţa lor – mama

A fost a doua întâlnire din cadrul parteneriatului “Citind, găsim cuvinte potrivite”, încheiat între bibliotecă şi şcolile participante unde elevii, deja prieteni ai bibliotecii din parteneriatele anterioare, coordonaţi de profesoarele de limba şi literatura romană Paula Miron, Virginica Toader, Violeta Grigorică, Ramona Gian, Ramona Postolache şi Veronica Baboi au lecturat din propriile creaţii despre mamă şi primăvară. Au cântat şi au participat de apariţia primului număr al Revistei “Magie prin cuvinte şi culoare”. Revista cuprinde poezii, povestiri şi desene de ale copiilor, care pun în valoare cu prospeţime şi creativitate, dragostea pentru mamă şi pentru anotimpul renaşterii. “I-au însoţit în plimbarea către biblioteca din Focşani, soarele, emoţiile şi dorinţa de a spune tuturor cât de mult îşi iubesc mama, în fiecare zi. Pentru toţi copii, elevi de clasa a V-a, a VII-a şi a VIII-a, a fost o zi minunată şi asta se datorează mai ales faptului că, au spus ei - totul s-a întâmplat la biblioteca din Focşani, unde vor reveni în curând”, transmite Margareta Tătăruş, coordonator al Secţiei pentru Copii şi Tineret. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.