Social

Concursul pentru “ajutoarele” lui Constantin Mandrilă se mai amană

Ziarul de Vrancea
15 feb 2013 2331 vizualizări
Se pregăteşte şi concursul în vederea ocupării funcţiilor de şefi secţie

13 februarie 2013
FOTO:

u s
Juristul Constantin Mandrilă îşi caută adjuncţi, dar concursul se mai amană. După cu ocuparea prin concurs a postului de manager de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani, Constantin Mandrilă este obligat, conform legislaţiei în vigoare, să scoată la concurs şi posturile din cadrul comitetului director. Deşi demersurile au fost demarate pentru scoaterea la concurs a posturilor de director medical şi director financiar contabil, pană în acest moment nu s-a stabilit o dată clară a concursului. Aceasta pentru că Spitalul din Focşani a solicitat Consiliului Judeţean Vrancea numirea a doi membri pentru comisiile de concurs şi nici pană în acest moment nu s-a primit un răspuns. “Spitalul a solicitat Consiliului Judeţean numirea a doi membri în vederea formării comisiei de concurs şi comisiei de contestaţie. Se aşteaptă decizia de numire”, a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului din Focşani. În acest moment, Constantin Mandrilă face echipă cu dr. Valentin Ochean, care ocupă funcţia de director medical, şi ec. Ionica Popescu, care ocupă funcţia de director financiar contabil. Şi medicii şefi de secţii vor trebui să participe la concurs dacă vor dori şi în continuare să ocupe aceste funcţii. Şi aceste posturi ar urma să fie scoase la concurs conform prevederilor legale. Unitatea spitalicească are 34 de secţii şi compartimente. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.