Social

Primii bebeluşi din 2013!

Raluca Manolache
2 ian 2013 3143 vizualizări
Primii copilaşi din Vrancea s-au grăbit să vină pe lume la începutul anului 2013. La maternităţile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani şi Spitalul Municipal Adjud au răsunat primele scancete de nou născuţi imediat după primele ore din noul an.

Trei familii din Vrancea au crescut astfel numeric de Anul Nou, fiind aduse pe lume două fetiţe şi un băieţel. Primul copilaş şi-a făcut apariţia la ora 02.15. Primul nou născut al anului 2013 face parte din familia Moise şi este o fetiţă de 3,1 kg. A urmat la ora 16.55 băiatul familiei Tudorache de 3,7 kg. Şi la Spitalul din Adjud s-a născut la ora 22.30 fetiţa familiei Coşeru care are 3,1 kg. Toţi copiii sunt sănătoşi şi aşteaptă să fie luaţi acasă. Conform tradiţiei populare, copiii născuţi în prima zi a Anului Nou sunt binecuvantaţi de Dumnezeu, sunt foarte norocoşi şi vor ajunge oameni importanţi. Le felicităm pe proaspetele mămici şi le urăm multă sănătate şi noroc în viaţă noilor născuţi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.